wo 18.01.17

The Scabs Unplugged Power Off - première

Facebook event Deel Tweet

Allereerste theatertour van The Scabs!

Met ‘Ways Of A Wild Heart’ voegden The Scabs in ‘15 een nieuw, onverhoopt hoofdstuk toe aan de intussen rijke geschiedenis van de band. Na de reünieconcerten van ‘07 maakten ze met hun plaat – die twintig weken in de Ultratop kampeerde én een nummer 1-notering haalde – een geslaagde comeback die het beste van het verleden en het hedendaagse potentieel verenigt.

En de creatieve bron is nog niet opgedroogd: exact tien jaar na de nu al legendarische reünie, zijn Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy klaar voor hun allereerste theatertour onder de noemer: ‘The Scabs Unplugged Power Off’. Soms wel degelijk met power, maar even vaak gaat de volumeknop naar links. Nieuw en oud werk, hits en knappe albumtracks krijgen speciaal voor deze tournee een unplugged arrangement aangemeten.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Super concert waarvan elk detail (geluid, feeërieke belichting, sfeer in de zaal) klopte! Het was echt genieten van de eerste noot tot de laatste.
Marianne.Van Deuren593317
Prachtige performance ! Ze zijn zo goed en toch blijven die kerels met de voeten op de grond! Ik hou enorm van hun intense contact met het publiek! Ik volg The Scabs al sinds 1983 (Rock Torhout), en ik kan er maar niet genoeg van krijgen ... Ik voelde me 30 jaar jonger woensdag in de AB !!! Doe zo voort zou ik zeggen! De signeersessie en fotoshoot maakten het af! Na 33 jaar fan van het eerste uur eindelijk op de foto met deze schatten van muzikanten!!!
Geertrui.MORTIER595862
Super concert, zowel qua inhoud als geluid en ik voelde mij terug 20 jaar jonger. Is een super band met fantastische muzikanten en is zeker voor herhaling vatbaar.
Marc.Braes609508
GE-NO-TEN! Op naar het volgende concert van The Scabs.
Lia Libert
Geweldig. De concerten in de AB zijn wel altijd goed en ook deze keer was dat niet anders. Het geluid was goed, licht was goed, sfeer was dik OK. TOP! Leuk om Guykes en co eens op een andere manier bezig te horen. Niet gedacht dat ze unplugged ook zo goed zouden zijn. Het was voor ons een zeer gezellige, geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar.
Tom.Neuteleers609726
De oude rockers doen het nog steeds. Prachtig concert, proficiat mannen !!!
Chris.Rubbrecht613593
Superfijne avond
greet.van weyenberg555984
Blijkbaar ben ik de enige die het (zeker voor een akoustisch aangekondigd) concert wat te luid vond. Voor de rest heel tevreden van de topprestatie van superrockers !
funduro
It was a great night !!! We enjoyed it 200% !! Thanks guys !!!
Tania.Lowagie620252
Chouette atmosphère cosy et feutrée pour une relecture acoustique du super répertoire des Scabs, un travail en profondeur, tout un art... Proficiat Guys!
Joel Costy
Heel mooi concert, sfeervol en het was tof bekende nummers akoestisch te horen. Bij een "zittend" concert is de sfeer wel altijd wat minder uitbundig, op het einde wel goed gemaakt door de verdiende staande ovatie.
Sonja.Vossius539053
Ik vond het een super concert zelfs zittend. Het arrangement was top:het licht, de sfeer een beetje smoky. Mooie instrumenten . Zeker een aanrader. Zal proberen een ander concert mee te pikken.
missbri
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

The Scabs Unplugged Power Off - première nieuws

WIN duotickets voor 'The Scabs Unplugged Power Off'

Wil jij de allereerste theatertour van The Scabs op woensdag 18 januari absoluut bijwonen? Neem dan nu deel aan onderstaande wedstrijd en misschien sta jij hier wel te genieten de première van ‘The Scabs Unplugged Power off’!

Lees
Wedstrijd
Ontdek hier welke levende legendes binnenkort in AB staan!

Naast het ondersteunen van jong talent, staat AB er ook om bekend de echte klassiekers naar België te halen!

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify