vr 05.02.16

The Rhythm Junks

Facebook event Deel Tweet

Groovy trio, nieuwe cd voorstelling & première!

The Rhythm Junks / It Takes a While

Spannend, weerbarstig en vurig, dat is The Rhythm Junks in een notendop. Zoals geen andere band combineert dit trio strakke en speelse grooves met weelderige vlagen ‘free reed’. Hun vierde album 'It Takes a While' barst naar goede gewoonte van muzikaal spelplezier en vertrekt waar het vorige album 'Beaten Borders' eindigde.

Steven De bruyn, Jasper Hautekiet en Tony Gyselinck spelen nu al meer dan tien jaar samen en hebben een unieke en indrukwekkende sound gecreëerd met enkel harmonica, bas, drums en zang. Binnen hun zelfopgelegde grenzen verkennen deze bijzondere muzikanten alle mogelijkheden van het klankenpalet. The Rhythm Junks beslaat drie generaties en toch staan de neuzen ontegensprekelijk in dezelfde richting.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

wat een concert! super!
greet-boomgaert
Supeeerrr ! Merci beaucoup !!!!!! pour le merveilleux concert !!!
montreal3
Wij zijn fan van de mondharmonica ...maw, wij kiezen voor steven de bruyn solo...de andere muziekanten zijn uiteraard top...maar geef ons maar steven solo
lieve picard
7de keer the rhytm junks. zoals altijd zeer goed, maar klank was bij momenten minder ; nieuwe cd haalt niveau vorige net niet
fb066253
Een pracht van een optreden . Het is niet de eerste keer dat ik de mannen bezig hoorde maar absolute klasse. Een zeer sterke nieuwe plaat . Doe zo verder Steven, Tony , Jasper .
tjens
Super!
macloekas
Steven , Jasper en Tony blijven voor mij het beste wat er in Belgie te zien en te horen valt. Rasechte beroepsmuzikanten die op het podium zelf staan te genieten van elke minuut die ze samen spelen; en dit straalt natuurlijk uit naar het publiek. In één woord; KIPPENVEL!!!!!!
SabineRuyssinck
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie