zo 16.06.19

The Mavericks

Facebook event Deel Tweet

30 year celebrations

In 2019 bestaan The Mavericks exact 30 jaar en dat moet gevierd worden! De countryband uit Miami combineert Tex-Mex en country met Latin en rockabilly invloeden. Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat de band nog eens in AB stond, dus deze verjaardag leek ons het perfecte moment om ze nog eens uit te nodigen. De band staat vooral bekend om hun fijne, opzwepende liveshows. Verwacht een show vol ambiance en een pak van de hits die ze hebben opgebouwd over de jaren heen.


Voor fans van Wilco, John Hiatt, Alabama Shakes, Ryan Bingham, Calexico

Video's

Reacties

Wie The Mavericks één keer heeft gezien is verkocht en wil er telkens opnieuw bij zijn. Een topavond ! Organisatorisch was het niet in orde. Waarom die lange rij wachtende mensen niet eerder binnen laten en stoelen plaatsen als het toch niet uitverkocht is ?
Karina.Claes679475
Heel goed concert . Ambiance zoals altijd . Mocht wel af en toe eens koude lucht door de zaal gaan om af te koelen The Mavericks zijn top
heidimarclise
Het was zoals de vorige keren een top concert the Mavericks Rule, de beste ambianceband ooit, hopelijk komen ze vlug terug...
Bigitte Van Brussel
geweldig 10+ .wij hebben ze reeds 6 maal gezien en willen ze direct terug beleven.je ziet dat de hele groep muzikanten zelf plezier aan het maken is. Raul Malo heeft een geweldige stem die klonk als een klok in de AB. hopelijk komen ze vlug terug
ronny.torfs795099
Dit was voor ons het derde concert in 2 jaar , eerst in 013 Tilburg, afgelopen maart in Vredenburg ( topambiance!) en zondag voor het eerst in AB, vanaf begin tot het eind genoten, wat extraservice, dat je gratis gebruik kan maken van het openbaarvervoer! Zouden ze in NL. nog iets van kunnen leren! Daar betaal je in Utrecht 28 euro voor parkeergeld! Chapeau hiervoor, daar gaan we zeker in de toekomst gebruik van maken, we waren eerder vertrokken om Brussel te ontdekken, dat was al een beleving opzich!( alleen t Manneke Pis, nie gevonden???) We hopen i.d. dat de "the Mavericks "weder komen, dan zijn wij weer van de partij! Dan hopen we wel dat, het restaurant wel geopend is.... zou wat meer rust geven, hoeven we niet te zoeken naar een goed en prettig eetgelegenheid....verder een topavond gehad!!!
Johanna.Moerkens807586
Wie The Mavericks een keer heeft gezien is verkocht en wil er telkens opnieuw bij zijn. Alweer een topavond van Raul Malo en co! Haal die mannen zo vlug mogelijk terug naar hier! Zo top als de muziek was, zo veel beter kan het nog organisatorisch. Waarom wordt die lange rij wachtende mensen niet eerder binnengelaten? Was het nu echt zo moeilijk om enkele rijen stoelen vrij te maken zodat sommige mensen ook konden zitten? Ik ben niet de enige die daar zo over denkt. Dus dit niet enkel lezen maar er iets aan doen!
Eric.Biesemans794246
In Leuven was het een blij weerzien en plezant, Antwerpen was het geluid in het begin slecht de man achter het mengpaneel had blijkbaar niet veel verstand van mixen. Maar in Brussel was het fantastisch en kan ik alleen maar zeggen het was het beste van de drie.
danpandora
Ik ben komen kijken zonder al te veel voorkennis, gewoon omdat op de site van de AB stond dat dit concert een aanrader was voor fans van Calexico (wat ik ben). Ik beluisterde de geposte video's en neusde vervolgens wat rond op Youtube...en ja, ik besloot een ticket te kopen. Wat ben ik nu blij dat ik erbij was! Een nieuwe fan is geboren!Ik kom zeker terug als jullie hen terug boeken.
sweetestsmile21
Wat een fantastisch concert, heb er samen met mijn vriendin en vrienden zeer goed van genoten. Had ze begin maart al gezien in de Roma in Borgerhout. Je kan zien dat deze muzikanten echt met veel plezier op het podium staan en er een connectie is met het publiek. Gewoon, mooi prachtig. Maar mss de volgende keer om 20 u laten starten?
urbain.vangeerteruy801637
Zooooooo mooi Zo n hartelijke mensen ook Raar he Metallica 50000 in Brussel The Mavericks 1000 Was graag in de AB zondag
Karine.Wauters622859
19:00 doors - DJ gelukwens?????? 19:20 doors en geen DJ gezien. Concert van The Mavericks zelf was geweldig hun beste optreden tot nu toe. Laat ze in het vervolg om 20:00 beginnen!! En net als anderen die reageerden een paar rijen stoelen om op te zitten zou toch wel lekker zijn.
Fons.de Brouwer794599
Super, een onvergetelijke avond! Zeker voor herhaalbaar vatbaar en liefst zo vlug mogelijk. The Mavericks zijn top, echte vakmensen die heel wat ambiance brengen voor het publiek. Een grote dank voor de steun van de stewards die ons heel goed hebben geholpen met onze handicap om ons te begeleiden naar onze plaatst! Hopelijk vlug tot ziens en zeker met de The Mavericks
Jacqueline.Heuleu
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

The Mavericks nieuws

Win een duoticket voor The Mavericks

The Mavericks bestaan 30 jaar en dat moet gevierd worden!

Lees
Wedstrijd
Waar rock is, is vuur

De beste americana- en roots-tips opgelijst voor jou

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify