ma 24.06.19

The B-52s

+ Trapdoor Social

Facebook event Deel Tweet

Whammy: Farewell European Tour, dance this mess around!

Planet Claire”, “Love Shack”, “Rock Lobster”, “Dance This Mess Around”, … The B-52s hebben enkele van de grootste en meest tijdloze hits uit de muziekgeschiedenis op hun palmares. Maar de groep is bovenal een onimiteerbaar stijlicoon dat al generaties lang zijn stempel drukt op mode, lifestyle en cultuur in het algemeen. De Amerikanen toeren dit jaar de wereld rond met een ‘Farewell Tour’ die eveneens hun veertigjarige carrière in de bloemetjes zet. Op 24 juni staan ze op het podium van de AB! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 29 maart om 10u.

Fred Schneider, Kate Pierson, Cindy Wilson en Keith Strickland verkochten wereldwijd meer dan 20 miljoen platen en werden genomineerd voor tal van Grammy awards. Ze mogen Madonna, James Murphy en Michael Stipe tot hun grootste fans rekenen, en werden dankbaar gesampled door onder meer Panic! At The Disco, The Offspring en DJ Shadow. Geen twijfel mogelijk: The B-52s zullen ook op komende generaties een onuitwisbare indruk nalaten.

The B-52s VIP package:
- GA ticket
- Meet & Greet with The B-52s
- Photo opportunity with The B-52s
- Early Entry into Venue Night Of Show
- Special VIP Good Stuff including:
- Exclusive B52s Tote bag
- Exclusive B52s VIP commemorative laminate pass
- Exclusive Tour poster
- An autographed 8 X 10 glossy photo of Fred, Kate and Cindy
- And, three additional special and exclusive B-52s gifts
All packages are NON-REFUNDABLE and NON-TRANSFERABLE.
NO REFUNDS will be given under any circumstances except in the case of show or package cancellation. NO NAME CHANGES will be permitted under any circumstances. You will need to bring a photo ID on show day to collect the contents of your package. You will be contacted in the week prior to show date with detailed collection instructions

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Eerste deel was teleurstellend. Het leek alsof de bandleden al 19 jaar niet meer samen hadden gespeeld. Geen sync van de danspasjes, elkaar opzoeken ging stroef. Gelukkig ging dit wat beter in deel 2.
Geert.Van lent655759
Tja, de B 52s daarvan weet je dat het gewoon vrolijke muziek is en... dat was dus zo hé. Het was een supergezellig feestje ;-)
Pascal .Ceelen 662523
Sorry maar ik vond het niet goed.... Te weinig vuurwerk in het optreden en te kort gr Mark
jaarboek
j'ai adoré trapdoor social, et me suis terriblement amusé sur ces morceaux de B52's
massimo-dallarmi
Na 30 jaar opnieuw een super-party beleefd in de AB!
klimmerke33
schitterend concert, alleen links voor het podium, stond de versterker van de gitaar te hard, en werden hierdoor de stemmen naar de achtergrond gedwongen, spijtig want een betere balans had extra kunnen bijdragen. en zoals gewoonlijk een paar te opdringerige fans die met platenhoezen en stiften stonden te zwaaien en er alles aan deden om andere ware fans van de eerste rij te verdringen..... mijn raad aan het AB = verbod op gsm toestanden en memorabilia toestanden, en een apparte signeersessie voor dergelijke mensen
marnixlh
Schitterend concert met alle klassiekers dat kon rekenen op een warme ontvangst in de zaal. De stemmen van Cindy en Kate zijn nog steeds fantastisch en werden ondersteund door een ervaren ritmesectie met strak gespeelde ritmes en de unieke B-52s gitaar riffs. Hot lava!
johndewinne
Zeer kort concert. Goed, maar hun 1989 optreden was stukken beter. De acoustiek in de AB is ook niet je dat, maar dat zijn we ondertussen gewend.
Gate Gustafson
Blij dat ik er bij mocht zijn, hits kwamen aan bod, hun stem klonk als vroeger, veel ambiance en the B-52s zelf genoten er ook van. Super concert!
joelle.tassignon669870
Topper, was niet altijd even toonvast maar waren ze dat ooit
corbeels-at-hotmail-com
Een love shake walste de AB plat
evedder
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify