wo 07.06.17

Stijn Plays Prince

Facebook event Deel Tweet

Stijn speelt Prince, op diens geboortedag!

Vorig jaar nog twee volle ABClubs met deze unieke, hoogst persoonlijke en vooral funky tribute. Ware fans weten waarom en hoé!?

Stijn deed initieel al eens een fenomenale Prince-aftershow in de ABClub, januari 2012. Ttz dat was toen na fDELUXE, ex – The Family in de zaal (jawel, die van o.a. het originele 'Nothing Compares To You'), én na onze allereerste Classic Album Listening Session met jawel: 'Sign Of The Times' in Huis 23!
 
Toch nog even meer opfrissen?
 
Stijn was altijd al van Antwerpen, woont nu echter al geruime tijd in Brussel, maar alle Stijnfans weten dat hij eigenlijk in Paisley Park is opgegroeid.
 


Video's

Reacties

ongeloofelijk show ...alles was perfect ...echt wel gedaan aan Stijn die een echte artist is
carine13
Stijn brengt sfeer. Toch een bedenking: wij komen voor "Stijn plays Prince", dan is niet de vraag: wie komt voor Stijn? Ik had geen goed gevoel na het optreden, vorig jaar wel. Ik kom enkel voor een ode aan Prince en dat werd overschaduwd doordat Stijn te veel aandacht naar zichzelf toe trok. We hebben allemaal nog veel verdriet!
Linda.Weyts556063
Stijn is een ongelofelijke artiest, maar als Stijn Prince wil doen had ik graag iets meer herkenbare muziek. Het geluid was top, muziek was typisch Stijn, niet Prince. Heb er wel van genoten. De Radio 1 sessie in Rivierenhof was kippevel, dit was een avondje Stijn-beats.
Mike.Van Gorp644522
De voorgeprogrammeerde beats en electro muziek vond ik op de duur een beetje storend. Als Prince fan houd ik er van dat de liedjes herkenbaar blijven en wil ik de funky sound erin blijven horen, dat was hier niet het geval tenzij een kleine opflakkering bij COOL. Het is de eerste keer dat ik na de dood van Prince niet emo ben geworden bij "Sometimes it snows in April". Veel te snel gespeeld met weinig emotie. Naar het einde van het concert toe werd het allemaal een beetje saai. Stijn plays Prince is fantastisch indien onderdeel van een hele rits artiesten die elk op hun manier enkele liedjes vertolken. RADIO 1 SESSIE RIVIERENHOF!!! WHERE ARE YOU THIS YEAR??? Stijn is een enthousiaste performer en heeft een gezonde dosis humor, een degelijke muzikant, alleen moet hij opletten dat hij niet teveel in hetzelfde vervalt.
sofie-beelen-at-gmail-com
Wat een muzikale duizendpoot & steeds top performer, Stijnd Vandeputte klasse ! niemand in de lage landen kan Prince beter noch origineler eerbetoon aan his purple highness bieden de cross over tsn zijn eigen & prince groovy funky sound is maximaal heb te doen met de afwezige prince & stijn fans :)
djslimboy
Ik vond het ietsje minder dan vorig jaar, maar nog steeds een topconcert! Persoonlijk hou ik niet van Stijn's rustige pianomomenten, dus dat had de helft korter gekund. Wie klaagt over te weinig Prince: anderhalf uur, aangevuld met een half uur Stijn, er zijn concerten die sowieso nauwelijks anderhalf uur duren. Misschien was dit meer iets voor die-hard fans, maar ik genoot van de obscure Princenummers als People Without, Lisa (!!), een stukje Heaven en Tricky, de B-sides, All The Critics & Something In The Water,...
Wim De Plecker
Zalig al die onbekende nummers van Prince ! Velen zullen gedacht hebben dat het werk van Stijn zelf was :-)
Luc.Van Linden579938
Top! Mooie mix van Prince muziek en die van Stijn. Fijn dat Prince er op deze manier toch nog is. Wij hebben er enorm van genoten, volgend jaar komen we alvast terug ;-)
Lilian.t'Sas629998
Stijn plays Prince... was goed, maar had beter "Stijn plays!" geheten. Weinig nummers van Prince gebracht. Leek me meer een fan-crowding voor hemzelf, dan een soort honour 2 Prince. Én dát voor onze Vlaamse Prince; shame on U Stijn! Jouw muziek is ook goed, maar dan kom ik enkel voor jouw muziek en niet naar "Stijn plays Prince".
Katrien.Veltmans645585
had niets met Prince te maken! Veel Stijn (wat ook goed is maar daar kwam ik niet voor), weinig Prince.
Dina.De Cuyper633757
Super zalig.,..
mas
Nog ietsje meer Prince mocht maar toch helemaal verkocht! Zalige stem, beats en humor! Ik ben fan.
Karolina.Verlee559878
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Stijn Plays Prince nieuws

Win tickets voor Stijn Plays Prince op 07/06!

Win tickets voor Stijn Plays Prince op 07/06!

Lees
Wedstrijd

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify