wo 23.10.19

Stef Kamil Carlens & Band

Facebook event Deel Tweet

Zita Swoon-opperhoofd presenteert tweede soloalbum

Met 'Stuck in the Status Quo' (‘17) maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het oeuvre van Zita Swoon. Stef Kamil Carlens zat niet stil na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij namelijk 12 albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. SKC is ook beeldend kunstenaar, componist van film- en theatermuziek en producer. Met Zita Swoon Group maakt hij een aantal eigengereide voorstellingen.

Dit najaar verschijnt zijn tweede soloalbum en wordt hij op het podium vergezeld van Nicolas Rombouts (contrabas), Nel Ponsaers (toetsen), Alma Auer (harp) en Maarten Moesen (drums). Op het menu: nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire reikend van melancholisch tot super funky.

Lees meer Lees minder

Kurt Overbergh: ‘Hét definitieve geschiedenisboek over de Belgische popmuziek heeft het daglicht nog niet gezien, maar mag ik mezelf aanbevelen om het lijvige hoofdstuk over SKC te schrijven?’


Voor fans van Bill Callahan, dEUS, Tom Waits, The Bony King Of Nowhere, Spinvis,…
In de pers ‘Tussen troubadour en gitaargod.’ (De Standaard)
‘Sobere maar genadeloze schoonheid. ****’ (De Morgen)
AB weetje Ooit berekenen we zijn aantal verschijningen op het AB-podium tot na de komma. Maar met enige precisie gokken we al snel op om en bij de 20 keer.
Fun fact In ’17 speelde SKC voortreffelijk de rol van dadaïst tijden een reeks uitverkochte concerten van Kapitein Winokio.

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify