do 28.11.19

STAKE

Facebook event Deel Tweet

Releaseshow van de eerste plaat onder de naam STAKE

Meer dan een decennium geleden begonnen 4 schaamhaarloze snotapen muziek te maken in een klein repetitiekot in Flanders’ Fields. Dat de luide herrie die ze toen maakten onder de naam Steak Number Eight het zo ver zou schoppen, hadden ze nooit kunnen dromen. Van de grootste concertzalen van België uitverkopen, op de grootste metalfestivals van Europe staan, tot op tournee gaan met bands als Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Alice Cooper en Deftones, ze deden het allemaal.

Niemand zag het dan ook aankomen toen de band er in 2018 mee stopte. De bandnaam begon wat verouderd aan te voelen en deed hen te vaak denken aan de overleden broer van frontman Brent. Er kwamen nog 2 hopeloos uitverkochte afscheidsshows in de Vooruit, maar die bleken toch niet helemaal een afscheid te zijn… de 4 bandleden blijven samen en gaan verder onder de naam STAKE.

Onder deze naam brengen ze in november hun eerste plaat uit en die komen ze live en exclusief voorstellen in AB. Verwacht dezelfde luide atmosferische post- en sludge-metal, maar dan met een ongezien vernieuwde energie!

Lees meer Lees minder

Voor fans van Cult Of Luna, Amenra, Neurosis, Pelican, Russian Circles
In de pers 'Steak Number Eight sterft vol catharsis en herrijst als STAKE in de Vooruit' - Indiestyle
Fun fact De band beloofde onlangs in een interview met Humo dat ze vanaf nu geen kleedkamers meer gaan afbreken... Wij zijn er in ieder geval toch niet helemaal gerust in!

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify