vr 28.04.17

School Is Cool

+ Leonore

Facebook event Deel Tweet

Terug van even weggeweest met ‘Trophy Wall’ & aanstaande langspeler ‘Good News’

Met verse single ‘Trophy Wall’ blaast Johannes Genard zijn School Is Cool nieuw leven in. Na tweede plaat ‘Nature Fear’ uit ’14 verdween de Humo’s Rock Rally-laureaat ‘10 even uit het zicht maar met aanstaande derde worp ‘Good News’, in het najaar verwacht en met topproducer Luke Smith (Foals, Crystal Fighters, Depeche Mode) aan boord, verschijnt het Antwerpse collectief dra weer vol vuur aan de horizon van het Belgische muzieklandschap. Back in town and ready to rumble!


Video's

Reacties

GREAT CONCERT AFTER NICE MENU IN RESTO AB
THORREE
ZA-LIG OPTREDEN! De energie vloog van het podium en dat was heerlijk om te zien/horen/voelen. Genoeg meezingers om uit ons dak te gaan en genoeg nieuw materiaal om alweer uit te kijken naar de volgende plaat. Concerten als deze mogen altijd langer duren!!
VERONIQUE.VAN DER BRACHT612701
Zalig optreden. Heel veel energie, de nieuwe nummers zijn de max. Ik tel de dagen tot de nieuwe plaat er is. Altijd fun in de ABclub, voelt een beetje zoals een huiskamerconcert in hartje Brussel ^_^
charlotte156
Ongelooflijk sterk optreden met een goede mix van nieuw en ouder materiaal. Super en op naar een volgende afspraak.
paul_dillen
Eerste keer naar School is Cool! Wat een heerlijke energiebom is die Johannes. Een band met talent in overvloed. En de AB-Club is super.
cris7409
Super concert! Energiek, grappig, goede samenwerking, krachtige stemmen., behoorlijk impressionant. Volgende keer in de grote zaal! Ongelofelijk genoten. We kijken uit naar de volgende plaat.
marianne
school is cool is super, zoveel energie dat die mannen hebben. Twas niet de eerste keer dat ik ze zag en zeker niet de laatse.
debbyclincke
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

School Is Cool nieuws

AB zoekt Brusselse artiesten/bands voor lokale helden!

AB

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie