di 10.03.20

Rex Rebel

+ Larssen.

Facebook event Deel Tweet

De nieuwe band rond Sam Bettens; albumvoorstelling!

UPDATE: om verwarring te vermijden, wensen we te benadrukken dat dit concert gewoon plaatsvindt zoals voorzien! 

REX REBEL – EEN INTRODUCTIE

Rex Rebel is de nieuwe spraakmakende, trendy en onbevangen revelatie in de Belgische elektronische music scene, gevormd door Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim Van der Westen. Sam gaat sinds kort door het leven als transgenderman na een meer dan rijkelijke carrière als Sarah Bettens, het gezicht en de stem van K’s Choice.
Sam is dus niet aan zijn proefstuk toe, maar wil op dit keerpunt in zijn leven het geweer van muzikale schouder wisselen. De ambitie is groot!
Rex Rebel klinkt enorm speels, absoluut catchy, poppy en dansbaar. Bas, keys, drums en een stem in transitie... een combinatie die ieders nieuwsgierigheid zal aanscherpen.

Topsingle “Big Shot” is de voorbode van de band’s debuutalbum dat in het voorjaar van 2020 verschijnt bij V2.
 

Lees meer Lees minder

AB weetje Sinds vorige eeuw al tientallen keren zeer welkom, als Sarah, Bettens, K’s Choice, tot en met een prachtig live@AB dubbelalbum

Video's

Reacties

De hele avond was magisch van begin tot einde, ook het voorprogramma was top! Rex Rebel zelf was de max. Het was intiem want we waren met niet zoveel gezien de aankomende lockdown, 2 dagen later ging het slot erop en was alles afgelast. Het was heerlijk om dit net ervoor nog te mogen meemaken. De muziek was nu eens ontroerend en dan weer onweerstaanbaar om niet je dance moves boven te halen en los te gaan (op 'Moving Out' bv). Onze samenzang tijdens 'One More' was echt kippenvelmoment. Ik heb de CD erna meteen gekocht en deze werd gesigneerd door de band die nadien ook nog een praatje kwamen maken met het publiek, net als Larssen trouwens. Jammer dat die mannen nog geen CD hebben of ik had deze ook meteen gekocht! De CD van Rex Rebel staat sinds dan constant op in mijn auto en hielp me al door vele moeilijke momenten in deze crisis/lockdown. A night to Always remember!
Peggie
Wat een strak concert...Het was duidelijk te zien dat de bandleden helemaal in hun element waren, ik had eigenlijk ook niet anders verwacht ;-)...genieten!
beliefje
Ronduit fantastisch! Zo veel positieve vibes, hoe die zich amuseren op het podium werkt super aanstekelijk! Een avond om nooit te vergeten!
valerievink@telenet.Be
Weinig bands met tot nu toe onbekende nummers hebben me zo kunnen meevoeren. Rex Rebel is enthousiast en de band vermaakt zich en die energie was ook bij het publiek aanwezig. Top!
Heidi.Van Mele723041
Heel fijn concert!! Ook even vermelden dat larssen ook top was!!
ina-leenaerts
Top-avondje. Goede muziek, innemende band, fijne sfeer. Corona-virus met plezier getrotseerd voor deze toppers :-) !
Angelika.Wuyts836283
Mooie voorstelling debuutalbum! De drie mannen helemaal in hun element en het plezier dat ze hadden, straalde eraf. Dikke aanrader!
Kasper.Puttemans845016
Un autre style ! Un autre genre (o: Une voix assez linéaire ... j'espère que Sam pourra utiliser davantage sa voix pour le futur mais cela reste prometteur. Un concert intimiste comme j'adore et toujours une joie de revoir Sam !
maryline.rasemont525347
Vermoedelijk fan forever (sinds the choice tot nu) hoewel ik begin wat vlak vond, songs apart wel toppertjes, voorlaatste song vlijmscherp maar ook gewoon the way it is Blij dat ik erbij was
bell
Het was geweldig! Een heel ander genre dan we van de frontman gewoon zijn, maar hij mag hier zeker verder mee doorgaan! We gaan zeker kijken. Op naar Coachella!
poepie82
Top! Iets helemaal anders dan we gewoon zijn, maar net als Sarah vroeger, weet Sam me direct te raken. De band is écht en het plezier spat eraf!
Peter.Verellen835777
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie