zo 12.06.16

Puscifer: combo with Tool frontman Maynard James Keenan

Facebook event Deel Tweet

Tool-frontman Maynard James Keenan met Puscifer

Rabiate fans van Tool en A Perfect Circle weten al langer dan vandaag dat frontman Maynard James Keenan zijn creatief onderbewustzijn graag via Puscifer sublimeert. Het prettig gestoord combo bracht vorig jaar hun derde plaat (“Money Shot”) uit. De unieke mix van industriële ritmes, hemelse harmonieën van Maynard en Carina Round, en satirische teksten zijn een uiting van de diepste zielenroerselen van MJK. Een concert van Puscifer is een totaalbeleving. Naast hun intrigerende muziek krijg je als toeschouwer ook video’s (met cameo’s van MJK als Major Douche en Billy D.), theater en een Mexicaanse worstelwedstrijd met Luchafer voorgeschoteld.Mis de doortocht van Puscifer in ons land niet.


Video's

Reacties

Un bon show, de la bonne musique, un très bon chanteur, une bonne chanteuse...et des agents de sécurité idiots et inutiles... Bref un bon 7/10 , et une excellente soirée electro-rock... Pour le métal, on repassera
Axel.BRAUS543380
It was a very good place for this concert, a very good venue.
Nuno.Rodrigues 555376
Zeer aangenaam verrast en prachtige stem van leadzanger, zeker aanrader
de-kipper
Klasse!
fanne-7
Great show and great band! I just don`t understand why was it so difficult getting people to quit taking pictures with their phones?! Those retards taking photos with a flash... fucking hell...
Piotr.Skubek540080
Has been a very great show! We came all the way from middle germany and it was worth every second. Special thanks to AB-concerts. Although we've never been to Brussels before, we've had no problems in planning our trip because of the great advise here at this website. Thank you very much, it was a wonderful evening! We'll be back ;) .. maybe Maynard also likes to visit once again.. with Tool? .. would be awesome ^^
L.Oe557917
Quelle claque !!! Un keenan toujours aussi mystérieux, des musicos au sommet et miss Carina Round envoûtante. Un peu trop de catch à mon goût mais bon, ça fait partie intégrante de cette tournée.
Fabian.Wambecq543460
Toppissime !! Waw le show !
Thomas Ledoux
Ik snap dat de meningen verdeeld zijn, maar voor mij was het optreden zalig en zelfs haast goddelijk. - Puscifer bracht nummers van de 3 hoofdplaten, waarbij nummers van de 1ste met de band van nu een veel vollere klank kregen en mooi aansloten bij de rest van het muzikale werk. Op Toma en The Remedy ging het publiek los, maar ik heb mijn lichaam geen enkel nummer stil kunnen doen staan. - Ook heb ik danig van Luchafer genoten. Het is niet ieders ding en da's begrijpelijk. Maar het is een rode draad in de Puscifer-mythologie/iconografie. Naast de mogelijkheid voor het haast kinderlijke plezier je favoriete worstelaars aan te moedigen (de blauwen, woehoe), heeft Luchafer knappe staaltjes choreografie en acrobatiek getoond. Ook vormden ze perfecte gangmakers om het publiek tot klappen aan te zetten en de sfeer er in te houden. - Het totaal aan visueel spektakel vond ik dus dan ook meer dan voldoende. Op elk moment gebeurde er op 2 plaatsen tegelijk wel iets.. Terwijl de band speelt zijn de worstelaars aan het ruzie maken, op videoschermen cameo's van Puscifer-personages en beelden van mexicaanse worstelmaskers, ... Conclusie: geen cijfer, want daar doen we niet aan, maar wel een zacht dwingend advies Puscifer te kijken als ze eens bij jou in de buurt zijn.
Pieter.Van Driessche551347
Superbe concert, j'ai enfin pu voir JK Maynard en vrai, un rêve :)
Nathalie.siegels539288
7/10 Great Music and boring visual
559077
Ik vond het een heerlijke totaalervaring. Top entertainment en een muzikaal zeer sterke set. Ik kan me wel vinden in de softere bisnummers, al zegt dit eerder iets over het hoge niveau van de reguliere set dan over de graad van softheid van deze bisnummers.
tool-fan
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Puscifer: combo with Tool frontman Maynard James Keenan nieuws

Praktische informatie voor Puscifer op zondag 12 juni

Praktische informatie voor Puscifer op zondag 12 juni

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie