vr 13.03.20

POSTPONED.: Sentimental label Night: Novgrod + Teambuilding

Facebook event Deel Tweet

Brussels label presenteert 2 van zijn artiesten

UPDATE: AB sluit tot en met 3 april de deuren n.a.v. COVID-19. Dit concert wordt daarom opgeschort en indien mogelijk verplaatst. Elke ticketkoper zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden. Wij danken je voor jouw begrip.

Sentimental is een jong onafhankelijk platenlabel gevestigd in Brussel. Zonder zich vast te pinnen op een bepaald genre, zoekt Sentimental naar artiesten die grenzen aftasten en geen compromissen sluiten. Met de concertreeks 'sentimental on tour' wil het label zijn bands presenteren over heel België en de focus opnieuw leggen op de live-ervaring van hun muziek.

Releases door Crowd Of Chairs, Rumours, El Yunque, Fornet, Sunflower, Novgrod, Ohio Mark, Second Still (US), Mannequin (US), A.D. Mana (DE), Luxury (UK)

Novgrod is het zolderproject van Giel Cromphout (El Yunque). Sinds 2015 staat de teller op acht albums. Die acht bevinden zich in de contreien tussen de lo-fi van The Microphones en het experimentelere werk van Dean Blunt. Novgrod deed niet aan liveshows. Tot voor kort. Live krijgt hij ondersteuning van Kasper De Sutter (El Yunque) en Ruben Savelkoul (30,000 Monkies, Old Painless). Verwacht oud en nieuw werk, pop en non-pop, hits en uitstapjes. Zijn twee nieuwste platen, 'Slogans' (2018) en 'Roald' (2019), kwamen uit op Sentimental.

Teambuilding is the homerecording-project of Bert Vliegen (Teen Creeps, Sophia). Uit een collectie van fragmenten en gedachten van de afgelopen jaren creëert hij lo-fi en droevige nummers, spontaan opgenomen zonder er al te veel over na te denken. Teambuilding zal voor het eerst live spelen in 2020.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie