za 18.04.20

POSTPONED: Richard Dawson

Facebook event Deel Tweet

Pure songwriterpracht met donkere ondertoon

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 3 mei 2020.

Tot en met 3 mei worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

Richard Dawson, dé avant-garde-singer-songwriter van Newcastle, is terug met zijn zesde soloalbum ‘2020’. In tegenstelling tot de veelgeprezen voorganger ‘Peasant’, is ‘2020’ een eigentijdse weerspiegeling van een tumultueuze en sombere tijd. Dawson schrijft over een eiland in beweging, een samenleving op het punt van mentale ineenstorting, Engeland vandaag.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Mount Eerie, Kim Gordon, Black Midi, Jane Weaver, Lankum, Snapped Ankles

In de pers ‘2020 is a reminder of the need for basic decency in a country that is forgetting it, voiced by the most brilliant and humane songwriter working here today’ – ***** The Guardian

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.