vr 05.06.20

POSTPONED: Gary Clark Jr.

Facebook event Deel Tweet

'Ride Gary Ride', bluesrockroots & rock-'n-rollomnivoor!

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 7 juni 2020.

Tot en met 7 juni worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

GARY CLARK JR levert alsmaar meer fenomenale en euforische bluesrock. Hij is afkomstig van Austin Texas USA en voorziet onder andere single 'This Land' van vlijmscherpe commentaar bij het opgroeien aldaar. Je hoort gelijk ook hoe vaardig deze zanger-gitarist laveert tussen blues, rock, hiphop, funk ... Het leverde hem alvast ook al een Grammy op als terecht eerbetoon.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Stevie Ray en Jimmie Vaughan, Jimi Hendrix, Childish Gambino, Eric Clapton, Marcus King, Jeff Beck, Robert Cray, The Rolling Stones (waarbij hij al vaker voorprogramma was)... Samantha Fish...
In de pers Althans volgens ex-president Barack Obama: "the future!"
AB weetje Februari '13 al een eerste volle, hevig vibrerende AB Club!
Fun fact Naast de obligate bluesgrootmeesters werkte hij ook al samen met Alicia Keys, Dave Grohl, Ed Sheeran, Beyoncé ...

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie