za 12.12.20

POSTPONED: Ellen ten Damme

Facebook event Deel Tweet

Nederlands meertalig multitalent en podiumsensatie!

Naar aanleiding van Covid-19 zal jouw concert van november/december verplaatst worden naar een nieuwe nader te bepalen datum. Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden.
 
Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

Je wordt persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.
 
We volgen de situatie op de voet en communiceren alle updates via onze website. Voor andere vragen en updates van je concert, check onze website.
 
Bedankt voor jullie begrip, geduld en we wensen iedereen veel liefde in tijden van corona! -Het AB-Team-

ELLEN TEN DAMME is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf. Ze is echt.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Marlene Dietrich, Edith Piaf, Hildegard Knef, Mathilde Santing, Josephine Baker, Liza Minelli, Ute Lemper, ... Udo Lindenberg...
AB weetje Eerste keer in het land, na weer maar eens een indrukwekkende Nederlandse toernee.
Fun fact Een liedjestekst wordt al eens aangeleverd door Ilja Leonard Pfeijffer, maar er is in haar oeuvre ook plaats voor een 'Plattgefickt'.

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie