zo 05.04.20

POSTPONED: Chassol presents 'Ludi'

Facebook event Deel Tweet

Chassol laat zijn ultrascores los op een roman van Herman Hesse uit 1943

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van CHASSOL presents 'Ludi' verplaatst.
We gaan samen met de artiest op zoek naar een nieuwe datum voor dit concert.

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.

Indien u tickets aangekocht heeft in de ticketshop, gelieve ze terug te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel of met de tickets even langs te komen tijdens de openingsuren van het onthaal (ma-vr 10:00 – 18:00).

Quizvraag: wat hebben Solange, Frank Ocean, Phoenix, Sébastien Tellier en Gotan Project met elkaar gemeen? Yep: Chassol! Allen zijn ze namelijk onder de indruk van wat de Parijse componist en pianist Christophe Chassol zijn ‘ultrascores’ noemt. Zeg maar: een fusie tussen video en ritmische audio gebundeld in een hypnotiserende ervaring. Na thematische albums als ‘Big Sun’ (een weerslag van zijn trip naar zijn moederland Martinique) en ‘Indiamore’ (waarbij India centraal stond), laat hij zich nu inspireren door het boek ‘Het Kralenspel’.

‘Das Glasperlenspiel’' is de utopische roman van de Duitse schrijver Herman Hesse die daarvoor in 1943 de Nobelprijs Literatuur ontving. Chassol ging hiermee aan de slag en nam beeldmateriaal op in Tokio en Parijs en verzorgde er op eigengereide wijze de muziek bij.

Lees meer Lees minder

Kurt Overbergh: ‘Chassol equals een unieke klank- en beeldtaal! Niet verwonderlijk dat Solange en Frank Ocean hem al on board namen.’


Voor fans van Flavien Berger, Sébastien Tellier, Solange, Forever Pavot, Herman Hesse,…
In de pers ‘An impressive and startling show.’ (The Guardian)
AB weetje Chassol passeerde voor het eerst de AB-revue in 2015 aan de zijde van Gilles Peterson en LeFtO en maakte ook indruk in 2016 op ons outdoorfestival de Feeërieën.

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 31 augustus worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.