za 24.10.20

POSTPONED: ABnormal - Brihang op kindermaat

Facebook event Deel Tweet

1 jaar CASCO voor de kleinsten!

Ten gevolge van COVID-19  wordt het ABnormal concert van BRIHANG, dat zou plaatsvinden op zaterdag 24 oktober, verplaatst naar een nieuwe nader te bepalen datum. 
Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden.


De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
 
Je wordt persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is. Gelieve op deze mail te wachten voor u ons contacteert met uw vragen rond terugbetalingen en andere info.

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht. Om veiligheidsredenen is onze zaal ingedeeld in bubbels van twee personen. Er zijn een aantal plekken voorzien voor mensen die alleen of met een oneven aantal (bv. 3, 5) naar de show komen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Dit concert is enkel toegankelijk voor ouders, grootouders, meters, peters … en kinderen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Om problemen aan de ingang van AB te vermijden, willen we er graag op wijzen dat elk kind een betalend ticket nodig heeft om toegang te krijgen tot de voorstelling. We verwijzen hiervoor graag naar ons huisreglement, daarin staat dat elk kind (ook jonger dan 12 jaar) een ticket moet hebben voor een zittende voorstelling in het AB Theater.

"De romp, de schil, het skelet, de woning is gestript tot het casco van beton en staal."

Op zijn tweede album, ‘CASCO’, klinkt Brihang eerlijker dan ooit. Schrijven is schrappen en daar is deze plaat een schoolvoorbeeld van. Zorgvuldig stript hij elke zin tot enkel de naakte essentie overblijft. In oktober 2019 trapte hij zijn tournee af met een stampvolle AB, exact 1 jaar later keert de rapper terug om de verjaardag van het album te vieren, in een gestripte versie weliswaar.

De afgelopen jaren bewees Brihang zich als één van de interessantste stemmen van zijn generatie. Beïnvloed door vaderlandse dichters, bekijkt de rapper uit Knokke hiphop vanuit een andere hoek.

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie