vr 12.10.18

Per Gessle´s Roxette

Facebook event Deel Tweet

Hulde aan het repertoire van Roxette en nieuw werk

Per Gessle, schrijver van aanstekelijke en onverwoestbare hits, brengt op vrijdag 12 oktober in de AB hulde aan het repertoire van zijn Roxette, maar brengt ook nieuw werk mee uit zijn binnenkort te verschijnen nieuwe solo-album ‘Small Town Talk’.

Hij is al sinds mensenheugenis de schrijver en gitarist van het befaamde Zweedse duo. In 1986 schrijft hij de wereldhit “Neverending Love”, die hij met zijn onafscheidelijke kompaan Marie Frederiksson uitbrengt. Het is de start van één van de mooiste succesverhalen uit het genre. De twee breiden hun discografie daarna nog uit met meerdere iconische en tijdloze tracks als “Listen To Your Heart”, “The Look”, “It Must Have Been Love” en “Joyride”. Roxette toert de hele wereldrond, rijft talloze awards en platina albums binnen, en brengt in 2016 met 'Good Karma' zijn tiende en meest recente album uit. In de lente van datzelfde jaar kondigt Marie Frederiksson aan zich om gezondheidsredenen definitief uit de band terug te trekken. Triest nieuws, maar Per besluit om terug te slaan door al zijn energie te blijven wijden aan de toekomst van hun gezamenlijke project op de internationale podia.

Per Gessle van Roxette staat komend najaar in Europa op de planken! Op vrijdag 12 oktober neemt hij ons in de AB mee op een niet te missen reis doorheen de rockgeschiedenis!

Lees meer Lees minder

Reacties

Heel mooie avond gehad, Per en zijn muzikanten waren top ! Een woordje over Marie hadden we toch graag gehoord, aan haar kan er niemand tippen, ook al deed de nieuwe zangeres zeker heel goed haar best, maar is een ander type. Toch genoten van het mooie concert !
Mieke.braeckman666082
Wspaniały wieczór i wspaniały niezapomniany koncert !!!
Krzysztof.Wiktor712545
Topconcert! Eén lange nostalgische avond met steengoede muziek. Niemand kan aan Marie tippen, maar Per maakte er toch maar een mooi Roxette-feestje van! (Minpuntje: 2,70 euro voor een 'thee' die wordt geserveerd in een bekertje dat een gemiddeld vingerhoedje niet overstijgt ... Hallo, AB?!)
Sofie.De Puydt753348
Een topavond! Ze gaven aan de liedjes een iets andere draai... echter bij sommige liedjes kan er niemand tippen aan Marie. Een eerbetoon aan haar miste ik wel, ze hebben geen woord over haar gesproken.
Kimmie_83
geweldige concert -er kwam een flashback terug van vroeger van mijn 1ste concert van roxette in vorstnationaal van the joyride tour in 1991.en die er nadien kwamen in de toekomst.en nu maar hopen dat per gessle and his band terug komen op tournee in belgie.
Ferrante.Carmello712534
Splendid show, but we miss Marie. Per is a fantastic singer-songwriter surrounded by other fantastic musicians. But a tribute to Marie would have been in place. Keep going Per, we hope to see you again in the (near) future...
Bob.Verpoorten743204
Wij vonden het niet goed, de zangeres zong vals en kon sommige liedjesteksten niet aan. Zeker zijn 43€ niet waard
sabrinadel
Geweldig concert ondanks het feit dat Marie er niet meer bij is. Ik hoop dat Per met zijn band nog vaak in de buurt zal optreden. Zíjn muziek smaakt nog steeds naar meer.
Cindy.Brenkers753739
Just reinforcing what others said, Marie is dearly missed but Helena has a fantastic voice which gives a different dimension to Pers songs. Like Per said, he has written songs for 40 years now, WOW, who could think this with Gyllene Tider etc., he is absolutely fabulous. Keep going Per
kaitorbjorn
Toegegeven: ik ging toch wel kritisch ernaar toe, want ik vreesde dat ik Marie heel erg ging missen... Per en zijn gezelschap brachten een heel mooie show met een mooie mix van nieuwe nummers en de nostalgische nummers... Ze kregen het publiek ook heel goed mee in het mooie gevulde AB... Heerlijk!!! Enige wat ik gemist heb... Er werden hele mooie visuele presentaties geprojecteerd op de achtergrond... Mss had Per en/of zijn crew toch ook iets van Marie mogen projecteren... want ook zij heeft Roxette toch ook GROOT(S) gemaakt!!!
Jurgen Bollen
Fantastisch en verfrissend!! #feestje Op geen enkel moment probeert de band Marie te vervangen, ze hebben de nummers authentiek, maar toch met een verfrissende sound gebracht. Per is een performer!
wendy_collaer
Fantastic !
Alejandro.Polo-Millán719300
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 7 juni worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.