wo 07.12.16

Oscar and the Wolf

+ Warhola

Facebook event Deel Tweet

En de winnaar van Pukkelpop is... Oscar and the Wolf

Maximum 4 tickets per persoon!

Zaterdagavond deed hij de Pukkelpopweide ontploffen als headliner op de Main Stage. Oscar & The Wolf verstomde Kiewit met een spectaculaire show en een onevenaarbare set die unaniem door de nationale pers werd bejubeld.

Alvorens ons zijn lang verwachte tweede meesterwerk te onthullen, kondigt Max Colombie een intiem concert aan in de Ancienne Belgique op 7 december. De zaal waar het voor hem allemaal begon en zonder twijfel hét concert van dit najaar.

Sinds het uitkomen van zijn eerste album ‘Entity’ (2014), verandert alles wat de jonge Max Colombie aanraakt in goud. Als auteur/componist ging Max op zoek naar zijn diepste emoties en wist ze te vertalen naar schitterende songs drijvend op bezwerende elektronische sferen. Beats die slaan op het ritme van zijn passie. Resultaat: een perfect album, bekroond met multi-platina verkoopscijfers, dat er voor heeft gezorgd dat Oscar & The Wolf tot één van de meest gevraagde Belgische artiesten van de laatste jaren is uitgegroeid.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Le concert était géniale mais trop court, seulement 1h20!
Thomas.Coudron568469
heerlijk optreden! Max en zijn geweldige muzikanten lieten de zaal ontploffen!!!
drummau5
Geweldige show! De band is gewoonweg een topper op het moment. Ik was volledig fan van het licht: gaf een goede sfeer, knap gedaan. Een nadeel vond ik met momenten ook dat het echt luid stond. Met oordopjes wel goed te doen, maar is dat altijd nodig?
anne-linden
Smaching ! Meegenomen vanaf het begin. Een leuke gedurfde afsluiter. En door de zaal, allmost het gevoel van een optreden in je huiskamer, gezelligheid en fun alom.
Marc.Buvé568006
Way too short...
bl0up
Geweldige artiest, wel spijtig dat de bassen veel te luid stonden. Gelukkig stond de micro van de zanger luid genoeg om hem te kunnen horen, maar melodie werd verstopt door de bassen. Bij Warhola was het bassen probleem nog duidelijker en kon de zanger er niet over. So close to be perfect...
geoffeaerts
Oscar and the Wolf is top! Juist de belichting vond ik veel minder... De helft van de tijd zag je hem gewoon niet staan...
Kurt.Van Driessche567639
Helemaal verliefd! Geen last van de bas. Maar zaten achteraan. Heerlijke performance. Sfeer zat er na 1 seconde dik in. Die man heeft een ego ja maar die mag er ook één hebben. Hij maakt niet alleen goeie muziek maar creërt er ook heerlijk sfeertje bij, op podium en in de zaal. Veel te korte show ...
kaatje
Goed concert!
wouter-gevaert-at-yalopa-be
Blij dat ik bij dit unieke concert was! Het was top, Oscar and The Wolf weten hoe ze een show moeten geven! (alleen jammer dat het tegelijkertijd ook één van mijn luidste concerten ooit was , dat was volgens mij nergens voor nodig)
wendyvdeurzen
Très bon moment , super concert (hors les basses un peu trop....)et bonne présence! Ego un peu trop envahissant au point d'en oublier de présenter les musiciens.....oubliés à l'arrière dans l'ombre!
58ben
Superband in superzaaltje! Ik wil ook zo lichtgevende drumstokjes :)
Els.van den Oudenhoven567027
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify