di 12.12.17

Oh Wonder

+ IDER

Deel Tweet

Britse electropopduo stelt tweede album voor!

Het Britse electropopduo Oh Wonder heeft met « Ultralife » een gloednieuwe single uit. Voorbode van een tweede album en perfecte introductie van een nieuwe internationale tournee, die op 12 december halt houdt in de Ancienne Belgique !

Joséphine Vander Gucht en Anthony West zijn beiden stevig onderbouwd in de klassieke muziek. De alchemie van hun talenten en een enorme artistieke aantrekkingskracht tussen beiden, leidt tot de oprichting van een indiepopproject. Eind 2014 zetten ze het ambitieuze plan op touw om elke maand een nieuw nummer te maken en dit telkens via Soundcloud te verspreiden. En oh wonder, het levert het Londense duo zomaar even meer dan 25 miljoen streams op, op Soundcloud en Spotify. En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen views op YouTube. De sound van Oh Wonder past perfect in het rijtje naast London Grammar en The xx, en wordt door zowat iedere Britse radiozender opgepikt. Ook alle populaire muziekblogs plaatsen de groep zeer hoog in allerhande lijstjes. In september 2015 bundelt het duo alle uitgegeven tracks op een eerste, gelijknamige album. De release wordt gevolgd door een impressionante 14-maanden-durende wereldtournee, die 162 concerten telt in 112 verschillende steden. Ook live worden de twee op handen gedragen !

Na hun grote ontdekking is de tijd aangebroken om te bevestigen! Oh Wonder stelt hun langverwachte nieuwe plaat live voor aan hun Belgische fans. Nadat er eerder al een passage op Pukkelpop van dit jaar bevestigd werd, kondigt het Britse duo nu ook een najaarsconcert aan. Afspraak op 12 december in de Ancienne Belgique. De voorverkoop start op vrijdag 9 juni om 9u.

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Heel fijn concert dat nog eens extra hartverwarmend was door het enthousiaste publiek. Muzikaal zijn ze op hun best in de meest eenvoudige setting (met hun tweetjes dus), maar de extra back up gaf wel meer drive aan de meer up tempo nummers. En het is altijd charmant als een artiest grappige tussenteksten heeft
Myriam.Famelaer651982
Wat een schattige dame die Josephine en wat een energie! Van een fantastisch voorprogramma naar een nog betere main act. Heb er enorm van genoten :) Volgende keer sowieso weer van de partij!
Judy.D'Jong640205
Comme toujours, au top!
David.Lorent518876
Voor de tweede keer naar Oh Wonder geweest in de AB. Toffe, enthousiaste personen, aangenaam om naar te kijken. Het geluid viel om een of andere reden tegen in details. Het begin leek niet goed in sync (problemen In-ears?), live mix kon beter.
Laurens.Meeusen507321
voor de tweede keer naar een concert van hun geweest, echt geweldig!
Hanlin.Li533783
Super concert plein d'énergie, de joie de vivre avec une ambiance du tonnerre. C'est un plaisir de voir un groupe qui prend autant de plaisir sur scène à partager sa musique avec le public.
Mary0901
Fantastic concert!!!!
Pedro Peixoto
It was great to see how they improved from their first album tour. It was cool that Anthony could play more on the guitar with now having a drummer and a base player in the band, you could see that he enjoyed it. They also managed to tastefully pimp up the songs from the first album for this live performance. You could see that they were enjoying what they were doing and they remained sweet, despite the growing fame. Overall, great experience!
ladosbalazs
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify