za 26.01.19

Odesza

+ Fakear, Kasbo

Facebook event Deel Tweet

Voor fans van Flume, Mura Masa en Petit Biscuit

Fans van Flume, Mura Masa en Petit Biscuit: dit is iets voor jullie! Niets houdt het opkomende electro-duo uit de undergroundscene van Seattle nog tegen. In 2018 laat Odesza de monden openvallen met hun A Moment Apart Tour die hen spots oplevert op de line-up van onder andere Coachella en Dour 2018. Als kers op de taart kondigen de Amerikanen nu ook hun terugkomst naar ons land aan in het voorjaar van 2019.

Odesza verlegt met een complexe, verfrissende sound de grenzen van de doordeweekse dance, die we vandaag zo dikwijls op de radio horen. Sinds de oprichting door Harrison Mills en Clayton Knight in 2012, voert het duo een steile klim naar de top door dankzij albums ‘Summer’s Gone’ en ‘In Return’ en enkele solide hits zoals “Sun Models” en “Say My Name”. Hun derde album ‘A Moment Apart’, dat eind 2017 uitkwam, is krachtig en eerlijk tegelijkertijd en bevat enkele succesvolle samenwerkingen met Leon Bridges, Sasha Sloan, Regina Spektor en RY X. Het levert hen meteen een derde plaats op in de Billboard 200.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

By far the best live act in electronic music!
Blackmill
Son incroyable, scénographie impeccable, lights tout simplement magiques... mais musicalement... sans âme!
Stevoxx
Incredible performance!
Nicoletta.D'Ambrosio775858
2e keer op iets meer dan een jaar tijd dat ik ze in de AB zag. De verwachtingen lagen hoog maar ODESZA wist weer voor een topshow te zorgen. Stunning visuals, top overgangen, live-versies/remixes van nummers die zoveel beter zijn dan de plaat. Veruit één van de beste live acts out there. Wat mij betreft mogen ze ieder jaar naar de AB komen ;-)
elketje42
Great
Timmy.Martin773219
Beaucoup d énergie, son subtil, lumière et Deco de scène sublime
saab28
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie