di 16.11.21

NEW DATE/NEW VENUE: Ghostemane

Facebook event Deel Tweet

@La Madeleine 16/11/2021

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van GHOSTEMANE in AB verplaatst naar een nieuwe zaal en datum. Dit concert zal nu plaatsvinden in LA MADELEINE, Brussel op 16/11/2021!

Tickets blijven geldig in de nieuwe concertzaal en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 12 december 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die geldig is tot 31/12/2022. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien je tickets aangekocht hebt in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.

Eric Whitney heeft al in verschillende bands gezeten en onder allerlei namen gerapt, maar sinds 2014 is hij vooral bekend als Ghostemane. Met zijn unieke mix van hiphop, industrial en metal brak hij vooral door in de Soundcloud-scene samen met artiesten als Scarlxrd, Bones en $uicideboy$. Na een verpletterend concert in een uitverkochte Trix en een passage op Pukkelpop komt Ghostemane naar AB om zijn ondertussen al achtste album ANTI-ICON aan ons voor te stellen.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Pouya, Scarlxrd, Bones, Suicideboys

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie