za 13.03.21

NEW DATE: Tessa Dixson

+ Noémie Wolfs

Facebook event Deel Tweet

Brusselse popsensatie stelt haar debuut voor

Tessa Dixson laat zich niet in een vakje duwen. De Brusselse met Britse roots omschrijft haar muziek als donkere dansbare pop met een vrolijke vibe. Ze werkte in het verleden al samen met de Brusselse hiphopheld Roméo Elvis en deelde het podium met Warhola. Bovendien mocht ze zich eerder dit jaar bij de winnaars van Studio Brussels ‘De Nieuwe Lichting’ rekenen.

Met een handvol straffe singles, waaronder ‘Beautiful Pain’, ‘Crystal Waters’ en ‘Falling’ is de 22-jarige zangeres klaar om haar debuut te releasen en 2020 het jaar van Tessa Dixson te maken.


Voor fans van Sigrid, Sylvie Kreusch, Róisin Murphy, Sky Ferreira, Ana Diaz, …

In de pers ‘De Brusselse met Britse roots past met haar slepende dark pop perfect in de tijdgeest. ‘Maybe I should raise a glass or two/ reminisce about the good times with you’, klinkt het daar over aanzwellende strijkers – als je refrein ook werkt als Instagram-bijschrift heb je in 2019 altijd een streepje voor.’ – De Standaard

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie