za 27.03.21

New Date: LØYD

Facebook event Deel Tweet

From Mustii support to A Post-Apocalyptic Modern Art Gallery!

LØYD is, hou het stil als je kunt, het jongste alter ego van deze talentvolle Brusselse producer. Nu klaar met zijn debuut A Post-Apocalyptic Modern Art Gallery, en daarover nog 'en quelques mots': "Le premier album de Løyd est une dystopie, là où l’accès au bonheur semble compromis par les différentes avancées technologiques, rendant floue la limite entre présent et futur. Il a un début et une fin, et a été construit pour proposer un voyage contrasté et excitant à l’auditeur, entre mélodies mélancoliques, passages épiques et moments plus violents et industriels."

Opkomend electro-artiest Løyd klopt af met de single 'Lifetime', beschikbaar op alle muziekplatformen. Zijn naam circuleert volop in het electromilieu, maar toch is de geluidskunstenaar niet aan zijn proefstuk toe. Onder een ander pseudoniem heeft hij er al een mooi verleden opzitten, een bladzijde die hij heeft omgedraaid, om helemaal herboren te worden als Løyd. De Brusselaar speelde al in bekende clubs in de hoofdstad (Fuse, ...) en als kers op de taart werd een van zijn singles gebruikt in de Amerikaanse televisieshow 'America's Got Talent', met meer dan 60 miljoen kijkers! Tegen de trend in schrijft Løyd nu dus een nieuw hoofdstuk aan zijn verhaal, maar niet zonder de nodige bagage. Hij werkte samen met Charles de Schutter, oprichter van de studio Rec'N'Roll, aan verschillende singles van Belgische en internationale artiesten en heeft net de laatste hand gelegd aan zijn eerste album.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Fuse, America's Got Talent...
AB weetje Was al eens voorprogramma bij Mustii!

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie