do 25.03.21

NEW DATE: ABnormal - Meskerem Mees

Facebook event Deel Tweet

Kersverse Rock Rally-winnares met een mooie toekomst!

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Het was onmogelijk om de jongste maanden niet midscheeps geraakt te worden door de prachtige debuutsingle 'Joe' van de 21-jarige Meskerem Mees. 'Joe' stootte direct naar de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel en ze stroomde probleemloos door naar de finale van Humo's Rock Rally. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (VS) en FIP Radio (FR) vielen als een blok voor de jonge Oost-Vlaamse. In 2021 verschijnt haar betoverende debuut waar wij alvast halsreikend naar uitkijken.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Nina Simone, Johnny Flynn, Carla Bruni, Jade Bird,…


In de pers ‘Ze klinkt als een Jessica Pratt zonder liefdesverdriet.’ (Focus Knack)
‘Armed with an acoustic guitar and a gentle, scratchy voice, she whisks up music akin to Joni Mitchell, Laura Marling, and Jade Bird in a modest but nurturing style.’ (Consequence Of Sound)
‘Meskerem mees wint Humo’s Rock Rally 2020 omdat ze er qua puur talent onmiskenbaar bovenuit stak. Van podiumpresence over songs tot stem en gitaarspel: een zelden gezien solo-talent.’ (Humo)

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie