wo 10.03.21

Nathan Gray + TWIABP

+ Shoreline

Facebook event Deel Tweet

Double bill met Boysetsfire-frontman en een begrip uit de emo-scene

Na 20 jaar als zanger van posthardcoreband Boysetsfire slaat Nathan Gray het pad van de solocarrière in. Na een eerste, voornamelijk akoestische plaat 'Feral Hymns', is zijn nieuwe plaat 'Working Title' opnieuw voorzien van elektrische gitaren. Nathan Gray mixt op deze plaat invloeden van americana en melodische punk zoals we die kennen van The Gaslight Anthem, The Replacements, ... 

Toen The World Is A Beautiful Place & I Am No Longer Afraid To Die voor het eerst op onze radar verscheen, was onze radar te klein om de volledige naam weer te geven. Ze behoren tot de golf van emobands begin de jaren '10 bij Topshelf Records naast onder andere Into It. Over It., Algernon Cadwallader en Everyone Everywhere. Deze zevenkoppige band haalt inspiratie bij bands als Sunny Day Real Estate, Cap'n Jazz, Godspeed You! Black Emperor en Explosions In The Sky. Dit zorgt voor zware postrock-infused emonummers die je volledig meeslepen. Supportband op deze fijne double bill-avond is de Duitse melodische punkrockband Shoreline.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Flood Floorshows; sinds 2011 bezig met DIY-shows, een vinyllabel en distro. Als geen ander hebben ze de vinger aan de pols als het over de subgenres binnen de punk-, indie- emo- en hardcorescene gaat. Via een persoonlijke aanpak promoten ze evenementen voor artiesten uit binnen- en buitenland, telkens rond de drie basiswaarden passie, onafhankelijkheid en versterking!

"Vol passie werken we optredens uit waarbij we ons uiterste best doen om voor jonge artiesten kansen te creëren in het grotere clubcircuit. Met onafhankelijkheid bedoelen we vooral dat we niet willen vasthangen aan sponsors of permanente subsidies. Op deze manier blijven we alert en actief op zoek naar uitdagende en spannende nieuwe artiesten." - Kristof Van den Eede, bezieler van Flood Floorshows.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie