wo 04.03.20

MEUTE

+ Ätna

Facebook event Deel Tweet

Zonder twijfel een live show die niet onopgemerkt voorbij zal gaan!

MEUTE kondigt nieuwe zaaldata aan na hun triomftocht op Pukkelpop afgelopen maand. De band komt volgend voorjaar naar ons land met een tweede album op zak. Afspraak op woensdag 4 maart op het podium van de AB! Zonder twijfel een live show die niet onopgemerkt voorbij zal gaan!

MEUTE is niet je alledaagse fanfare ... Deze atypische groep ontstond in Hamburg door een uit de hand gelopen weddenschap om alle techno- en electroklassiekers te herwerken. En wat deden ze dat met succes! Van Laurent Garnier met "The Man with the Red Face" tot Flume’s "You & Me" over "Araya" van Fatima Yamaha en Trentemøller met "Miss You". De covers zijn talrijk, absoluut geniaal en puur instrumentaal. Er komt geen enkele digitale inbreng te pas aan hun muziek, die enkel tot stand komt door percussie en koperblazers. De vrolijke bende van elf muzikanten beleeft er groot plezier aan om de codes van de elektronische muziek te doorbreken en komaf te maken met alle clichés rond klassieke instrumenten. Overal waar ze komen, steeds gehuld in hun beroemde rode jassen, overrompelen ze hun publiek met een ongezien talent, humor, vrijgevigheid en passie!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

excellente mise en jambes par Ätna, un duo fusionnel surprennat et un meute qui ne demandait qu'à vous faire faire la fête. Grand momennt
deroissart
Top !
Brunhild.Couasnon715425
J’ai beaucoup aimé la musique! Cependant, je me suis vraiment fait mal aux oreilles au début du concert en étant sur le côté droit de la salle, première fois que ça m’arrive à l’AB
c-aaro
Respect voor het uithoudingsvermogen van de mannen. Memorabele top avond !
David.Pierlet821159
Vond het een beetje te veel hetzelfde, lichtshow uit de jaren stilletjes, ... het heeft me wat ontgoocheld, sorry.
dazzz
Excellentissime! Un vrai bonheur.
geoffroydc
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.