zo 25.11.18

Marco Borsato

Facebook event Deel Tweet

Allerlaatste show van de 'Thuis' tournee

Maximum 4 tickets per persoon!

Gisteravond stond Marco Borsato voor het eerst sinds vier jaar weer in het Sportpaleis in Antwerpen. Met drie uitverkochte shows is Marco opnieuw Thuis in België en dat smaakt naar meer! Zojuist is besloten dat er nog één allerlaatste show wordt toegevoegd aan de Thuis tournee, namelijk op zondag 25 november in Ancienne Belgique.

Marco Borsato is eind vorig jaar begonnen met zijn Clubtour Thuis na de lancering van het gelijknamige album. 'Thuis' is de opvolger van het in 2015 verschenen 'Evenwicht'. Op het nieuwe album, tot stand gekomen naar goede gewoonte in samenwerking met John Ewbank en Gordon Groothedde, staan 10 liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan. Het onderliggend thema: thuis zijn. En dat niet alleen in letterlijke zin. "Het kan een plek zijn waar je jezelf kan zijn, maar thuis kom je ook bij jezelf. En in dat stadium in mijn leven bevind ik me nu. Het gaat over weten waar je staat en de kracht hebben om te genieten van wat er is." aldus Marco.

Borsato treedt al 28 jaar op in kleine, grote en zeer grote zalen maar ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld. Zo was hij afgelopen zomer nog te zien op Werchter Boutique. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij o.a. maar liefst vijftig keer in het Sportpaleis in Antwerpen (‘grenzeloos genieten’).

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify