zo 25.11.18

Marco Borsato

Facebook event Deel Tweet

Allerlaatste show van de 'Thuis' tournee

Maximum 4 tickets per persoon!

Gisteravond stond Marco Borsato voor het eerst sinds vier jaar weer in het Sportpaleis in Antwerpen. Met drie uitverkochte shows is Marco opnieuw Thuis in België en dat smaakt naar meer! Zojuist is besloten dat er nog één allerlaatste show wordt toegevoegd aan de Thuis tournee, namelijk op zondag 25 november in Ancienne Belgique.

Marco Borsato is eind vorig jaar begonnen met zijn Clubtour Thuis na de lancering van het gelijknamige album. 'Thuis' is de opvolger van het in 2015 verschenen 'Evenwicht'. Op het nieuwe album, tot stand gekomen naar goede gewoonte in samenwerking met John Ewbank en Gordon Groothedde, staan 10 liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan. Het onderliggend thema: thuis zijn. En dat niet alleen in letterlijke zin. "Het kan een plek zijn waar je jezelf kan zijn, maar thuis kom je ook bij jezelf. En in dat stadium in mijn leven bevind ik me nu. Het gaat over weten waar je staat en de kracht hebben om te genieten van wat er is." aldus Marco.

Borsato treedt al 28 jaar op in kleine, grote en zeer grote zalen maar ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld. Zo was hij afgelopen zomer nog te zien op Werchter Boutique. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij o.a. maar liefst vijftig keer in het Sportpaleis in Antwerpen (‘grenzeloos genieten’).

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Voor mij de eerste keer een concert in de AB wat een mooie zaal, het gaf een gezellig en warm gevoel. Veel gezelliger als het grote sportpaleis. We stonden op het middenplein en stonden op de 4de rij van het podium wat wij SUPER vonden. Ik heb genoten van de eerste tot de laatse seconde! Wat is Marco een FANTASTISCHE artiest die de mensen weet te ontoeren met zijn gevoelige nummers en doet mee swingen met de ambaince nummers! Kortom het was een SUPER avondje!
Vicky.De Smet724157
Zeer fijne avond gehad. In vergelijking met het sportpaleis een zeer gezellig concert gekregen. Makkelijk om drankjes te kopen. Enkel moeilijk om ze tot op je zitplaats te krijgen als niemand zich wil rechtzetten als ze de trap versperren.
Evelien Heyvaert
Fantastisch optreden van Marco !Super sfeer en ambiance ! Marco geeft telkens opnieuw prachtige concerten !Dikke pluim voor de belichting en de sfeerbeelden. Spijtig dat er geen genummerde zitplaatsen zijn , waren op tijd daar maar bij de zitplaatsen waren er nog verschillende over tussen in en op veel plaatsen lagen jassen zodat we geen zitplaats konden bemachtigen.Drank tijdens concert is ook wel niet aangenaam als je daar een drankje over je krijgt.Verder een super avond gehad.
Claire.Deville571791
Onvergetelijke avond. WAW Waw Marco Borsato zó dichtbij horen en zien. Heel intens.Intieme zaal, en waar je ook staat je krijgt echt dat warme gevoel dat deze grote mijnheer voor jou alleen staat te zingen, en zekerst als hij je in de ogen kijkt. Het wás een geweldig publiek en ruimte voor iedereen, zeer aangenaam in deze AB zaal.Dat je er gemakkelijk jas en zak kan opbergen en iets kan drinken is heel positief.
81844
Ja marco is super!!! Elke keer opnieuw, en het was zo mooi omdat het zo intiem was! Prachtig!!
Tatiana.Dumoulin666800
Voor eerste keer in AB naar een concert gaan kijken, de zaal viel zeer goed mee, stond ook vooraan aan podium wat super was, zeker met Marco, die de hele zaal zo mee kreeg, de ambiance hier heb ik zelden gevoeld, zelfs in Sportpaleis is dit toch ander gevoel. Super optreden, merci Marco :-)
Gitte.Peetermans726017
Het was gewoon geweldig!
Bianca.Haaker666910
Voor het eerst Marco gezien sinds ik al 17 jaar, vanaf mijn 4 jaar, meezing met de cd's van mijn mama. Nu met mijn ouders eens kunnen samen genieten. Kortom: zalig!! Het direct contact is ook heel aangenaam in deze zaal; Marco heeft zelfs naar mij gezwaaid *bloosbloos* :)
Lies.Van Waetermeulen725316
Schitterende show en wat stond ik lekker dicht tegen het podium. Topavond!!!
Stefaan.Denecker664746
Super concert ! Genoten van de eerste tot de laatste noot
Evi.Van huffel667862
Was de Max !!! Vanaf de eerste noot nam Marco het publiek mee tot op het einde. Zeer gezellig zaal. Super genoten Dankjewel xxx
Tanja.Franckx725233
Een woord fantastisch , Super , zoals altijd ...
natalieke!!
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie