do 06.12.18

Magnus allstars final concert

Facebook event Deel Tweet

Afscheid van het unieke electropop huwelijk tussen Tom Barman en CJ Bolland

Afscheidsconcert (écht!) van de opwindende muzikale liaison tussen dEUS-opperhoofd Tom Barman en technomeester DJ CJ Bolland. Tom Barman hierover: ‘Ik kan terugblikken op een fantastisch muzikaal parcours, maar het is nu tijd voor iets anders.’CJ Bolland: ‘We go out with a bang!’ En hoe! Magnus laat twee excellente albums op deze planeet achter, een indrukwekkend live parcours én onvergetelijke classics als ‘Summer’s Here’, ‘Jumpneedle’, ‘French Movies’ en nu ook Stu Bru’s hotshot ‘Look At us Now’.
 

De afterparty is gratis toegankelijk voor zij die in het bezit zijn van een ticket van het afscheidsconcert van Magnus Allstars diezelfde avond in de grote zaal.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Tom Barman. CJ Bolland.
In de pers Magnus fans na afloop van het AB-concert in ’15: ‘Het was er boenk op.’ ‘Magnus is live sexy, groovy en explosief.’ ‘Wat een geweldig feestje! Magnus was fantastisch!’

Video's

Reacties

Concert best wel ok, heb ze jaren geleden een spetterend concert zien geven in een kleine club in Keulen (Luxor). Geluid enz niets op aan te merken, maar wat met al die babbelzieke nensen tijdens het concert!? Kunnen toch beter in de foyer rondhangen ... wij stonden achteraan en dat gebabbel was echt wel storend vooral bij de wat kalmere nummers ... in één oor een magistrale Lanegan en in het andere oor irriterende giecheltrutten. Hopelijk was het de vrijdag beter.
howlzap
Un peu mitigé par ce dernier concert de Magnus ....J'ai trouvé la première heure assez molle voire ennuyeuse. Heureusement cela s'est réveillé la seconde heure ....Et des invités de marques sont venus booster le show (surtout Mauro P et Mark Lanegan) ! J'ai trouvé que Tim Vanhamel était un adjoint impérial "comme d'habitude" ;) ! Allez, quand même trois étoiles comme note finale...Mais pas plus
nicobos73
Topconcert. Spijtig dat Magnus ermee ophoudt. Mauro had ook wel nog wat langer mogen blijven. En kan er iemand aan Tom vragen van waar hij aan die overall is gekomen?
Jo.Heirman624685
Ontspannende avond. Gezellig gewerkt naar hoogtepunt naar einde toe. Eerste deel concert leek mix muziek/zang niet echt in balans te zijn. Tim “Vanhemel” droeg grotendeels de interactie op podium. Maar al bij al fijn concert. Mocht al vanaf begin losgaan
Haberdasher28
Fijn concert. , achteraf nog effe door id AB CLUB GESLAAGD AVONDJE UIT!
petevdbracht@gmail.com
Feestje of wa?!
pietro-p
Ik heb mij wel geamuseerd maar de mix zang muziek vond ik niet ok. Stem was dikwijls niet verstaanbaar. Groetjes
ericgrossey
Thank you Tomeke and Co for the great show! Glad that Mauro was there!!!
messa
Goe feestje
dj2000
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.