za 04.05.19

Lucy Rose

+ Samantha Crain

Facebook event Deel Tweet

Indiefolkzangeres stelt vierde album voor

Haar pure songs en gouden stem zijn het handelsmerk van de Londense singer-songwriter Lucy Rose. Ze heeft ondertussen 3 langspelers op haar palmares en dit jaar verschijnt haar vierde album.

Haar folky indiesound vormt de rode draad, maar ook de eerlijkheid in haar muziek is Lucy Rose nooit verloren. In 2016 besloot ze zichzelf opnieuw uit te vinden door afstand te nemen van de muziekwereld en intenser te communiceren met haar fans. Dat deed ze door haar Zuid-Amerikaanse fans concerten te laten boeken en zo een backpack-tour op te zetten. Dat alles resulteerde in een teder, verrassend derde album ‘Something’s Changing’.

 


Voor fans van Daughter, Bon Iver, Lianne La Havas, Feist, Cat Power

Video's

Reacties

New album is so deep and emotional and some songs had me in tears. Heard John Martyn playing in the background after Samantha left stage and thought how nice, the fact I am Scottish and living in Belgium and thought how bizarre to hear this fabulous man’s music playing here. So I was thrilled when she covered his ‘could not love you more’ , was fabulous! Thanks Lucy! Wished I could have thanked her in person after the show!
paulinebryce-at-hotmail-com
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.