vr 07.06.19

Little Steven and The Disciples of Soul

Facebook event Deel Tweet

Muzikale duizendpoot en rechterhand van Bruce Springsteen

Summer of Sorcery Tour

Als je zijn biografie leest, lijkt het wel alsof Stevie “Little Steven” Van Zandt meer dan één leven heeft geleefd. Je kent hem als gitarist van Bruce Springsteens E Street Band, als één van de hoofdrolspelers in The Sopranos en als ster van de Netflixserie Lilyhammer. Maar daarnaast is hij ook nog eens producer, DJ, activist, historicus, schrijver en initiatiefnemer en bezieler van de Little Steven’s Blues School voor jong talent.

Zijn songs werden gecoverd door Jackson Browne, Pearl Jam, Nancy Sinatra en Black Uhuru en hij was als producer betrokken bij Springsteens platen ‘The River’ en ‘Born In The USA’. Na al die omzwervingen is het nu terug tijd voor zijn eigen band: Little Steven And The Disciples Of Soul! Afgelopen zomer stond hij nog op Blues Peer en in 2017 in een overvolle Roma.

De Gazet van Antwerpen over het concert in De Roma: “Little Steven in De Roma: onblusbare liefde voor soul, blues en oude rock”

Focus Knack over het concert in De Roma: “Little Steven & The Disciples of Soul in De Roma: Vuurwerk en speelplezier”

Twee jaar geleden bracht hij een achtste plaat uit, waarop hij eigen werk combineert met songs die hem de liefde voor de rock-‘n-roll hebben bijgebracht. Verwacht je aan een terugkeer naar de rhythm & blues waarmee hij begin jaren ’80 voor het eerst op een podium stond én de eerste nieuwe Disciples Of Soul-plaat in 15 jaar.

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Dit was te goed om gewoon een optreden genoemd te worden, het was een impressionante fenomenale beleving van 15 schitterende muzikanten.
Patrick.Van de Velde801061
Très bon concert,chouette salle à dimension humaine moi qui était habitué dans ma jeunesse à la salle de FN. Dommage qu'il n'y ait pas plus de gens du calibre de Little Steven qui viennent s'y produire... Sur le concert lui-même,rien à redire,le bonhomme a beau prendre de l'âge,sa voix est toujours là et son band est talentueux,mais perso j'aurais préféré une setlist avec davantage de morceaux des deux premiers albums avec des titres comme lyin' in a bed of fire, underthe gun,princess of little Italy, undefeated, checkpoint Charlie par exemple. Un bon moment que je ne regrette pas du tout !!!
Liégeois.Bruno796675
Super avond met fantastische muziekanten , goede muziek en geweldige show !
Willem.Van Gemert548718
Exceptionnel. Un grand monsieur tant musicalement qu'au niveau des idées. Une ambiance extra et quelle énergie... Un groupe de très haut niveau et un trio de choristes super sexy. En plus, comme cadeau d anniversaire je me suis payé l entrée VIP avec meet & greet. Que du bonheur. A refaire sans aucun doute
trueromance001
Pas assez de places debout, manque de visibilité
Luc.Ory796985
Geweldig goed. Alleen wat te luid.
hiel
Fantastische avond van de eerste tot de laatste noot. Steve en zijn groep op hoog niveau!
arie.hoyaux@telenet.be
Sterke opbouw, super sfeer en enthousiasme, een topper en de nieuwe nummers
Dirk.Van Liempt615410
Overdonderd! Perfect!
ettigirb
Magnifique!!! Quel moment de pur bonheur :)))
Olivia.Petry804366
Very nice concert. Very positive, exciting and inspirational! Great band!!
sanseau
Een feest! Een bezwering! Love Stevie en zijn boodschap! Fantastische muzikanten, heel mooi wat hij zingt en zegt, met een groot hart voor muziek en de wereld. Iedereen zou hem moeten gaan zien. 5de keer dat ik hem met DOS zie (al veeeeel meer met de E Street Band, waar hij even geweldig is), en hij blijft verbazen. Topconcert!
tom-thys
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.