zo 09.12.18

K's Choice

Facebook event Deel Tweet

LOVE = MUSIC TOUR 2018-2019

Sarah en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben zopas de 25ste kaars op hun carrièretaart uitgeblazen, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia en hun deelname aan het televisieprogramma Liefde voor Muziek, keren ze terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen. Begin jaren 90 begonnen broer en zus met z’n tweetjes op een klein podium. Nu, 25 jaar later, keren ze voor het allereerst terug naar deze basisopstelling, in duo, voor een avondvullend programma. Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun smaak en muzikale richting toen mee bepaalden, en vullen dit aan met covers uit het gelauwerde TV-programma en een aantal songs uit het eigen K’s Choice repertoire. En hoewel dit nieuwe muzikale avontuur ongetwijfeld alweer de voorloper is van een nieuw studio-album, keren ze dus na een kwarteeuw heel even terug naar de roots.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Save us a seat next time you're coming back - we'll be there.....
An.Van Espen535700
We hadden een heerlijke avond. Dankjewel !!
ann-elly
We hadden een heerlijke avond. Dankjewel !!
ann-elly
TOP !!!
de-ludo
Schitterend en geweldig!
Karima.Moussaoui536995
Prima concert !
Mark Verjans
Het was af!
femkedepraeter
Super goe !
andres-depoorter
Excellent concert, comme d'habitude. Petit bémol, Sarah s'est exprimée quasi exclusivement en néerlandais. Voor mij is het geen probleem, mais les 2 dames assises à côté de moi étaient des fans françaises qui, comme nous, étaient également présentes au super concert à l'AB de l'an passé. Elles nous ont dit être venues spécialement de Lille (FR) parce qu'il n'y a pas de concert près de chez elles et n'ont probablement pas compris grand chose à ce qui se disait, dommage. Ceci dit, quels musiciens, harmonies vocales to die for.
mags
thanks a lot for organising this concert. it was amazing but what was more amazing was the LIGHTING DESIGN! please share this comment with the lighting designer and send my regards!
Hulya.Ertas655726
Un moment inoubliable, Sarah et Gert nous font toujours passer d'excellentes soirées en leur compagnie. Merci à eux et à bientôt j'espère à l'AB
sandra_geulette
K’s Choice heeft niet meer nodig dan een magnifieke stem en een gitaar en lijkt daarmee dan zowat elk nummer magisch te kunnen maken. “Could it be magic...?” De show was bovendien erg verrassend, met toppers van eigen nummers en hiernaast een geweldige keuze van covers. De zaal blijft een uitermate mooie locatie voor dit soort concerten, maar de zitplaatsen zouden geschrankt moeten staan i.p.v. recht achter elkaar: ik heb het concert hoofdzakelijk “beluisterd” met zicht op de haircut van de vrouw voor me. Ik geef toe, we komen voor de muziek, maar weinigen zullen ontkennen dat het oog ook wat wil, zeker wanneer het gaat over La Bettens.
elinvanhees
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify