wo 03.10.18

Kodaline

Facebook event Deel Tweet

Viertal uit Dublin presenteert derde album

Eind 2017 zagen de Ieren zich nog genoodzaakt om hun Europese tournee te annuleren, maar nu is er goed nieuws! Kodaline neemt de draad weer op en legt een nieuwe datum vast in Brussel; op 3 oktober in de AB.

Na “Brother”, de eerste single die de zomer van 2017 nóg zonniger maakte, bracht het viertal uit Dublin op 5 mei “Follow Your Fire” uit, de voorbode van de zomerse release van hun derde langspeler. Kodaline is helemaal klaar voor nieuwe avonturen! Met nog maar twee albums op hun palmares kan de band al een hele lijst internationale succesnummers voorleggen, met onder meer “All I Want”, “One Day”, “Love Like This” en “High Hopes”. Duidelijk geïnspireerd door Mumford & Sons en Coldplay, slaagt Kodaline er al snel in om zijn eigen universum te creëren op de albums ‘In A Perfect World’ (2013, ruim een miljoen verkochte exemplaren) en ‘Coming Up For Air’ (2015). Dat wordt een langverwacht terugzien!

Als geen ander kennen zij de kneepjes om een publiek te begeesteren met een zoete dosis nostalgie. Steve, Mark, Jason en Vinny staan op 3 oktober op de planken in de Ancienne Belgique!

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify