di 08.10.19

King Gizzard & The Lizard Wizard

+ ORB, Stonefield

Facebook event Deel Tweet

Psychedelic trip down under, over, and beyond!

Party people, opgelet! Na het concert volgt er een afterparty in de AB Club. Meer info hier.

Australisch psychedelicafenomeen King Gizzard & The Lizard Wizard verrast ons in 2019 met een nieuw album en een Europese najaarstournee!

Sinds hun oprichting in 2010 leverde de hyperproductieve band maar liefst dertien (!) albums af, waaronder vijf (!!) stuks in 2017. Hun uiteenlopende sound is een onwaarschijnlijke mix van surf music, garage-, acid-, kraut- en progressive rock, en live staan ze als een huis met een energieke show die almaar meer fans op de been brengt. Vorige maand was er plots “Cyboogie”, een bezwerende track die het midden houdt tussen T-Rex en Giorgio Moroder, en nu kondigt de zevenkoppige groep zijn terugkeer naar Brussel aan voor een show op 8 oktober in de AB! Maak je klaar voor een muzikale trip waar je niet zonder kleerscheuren uit komt…

Dit concert is een coproductie Ancienne Belgique/Live Nation.
 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Zeer goed optreden door een gedreven groep. Het publiek was in mijn beleving dan weer afgrijselijk. Ik stond op de derde rij en werd zo om de twintig seconden tegen mijn voorgangers gesmakt door mensen die blijkbaar enkel kunnen genieten van een concert als er geduwd en getrokken wordt aan mekaar. Verschillende keren kreeg ik ook te horen van "wat sta je hier te doen idioot, ga weg". Dat vertikte ik omdat ik graag vooraan sta om iets te kunnen zien en omdat ik evenveel geld betaalde aan mijn ticket. De security stoorde zich niet echt aan het feit dat de eerste rijen zowat gepletterd werden tegen het hek. De enige bezorgdheid was de crowdsurfers er uit te halen. Ja ook die kregen we over onze nek. Zou het geen oplossing kunnen zijn dat men nog een hek in v-vorm plaatst met de punt in het midden vooraan. Op die manier kunnen de " egoïstische woestelingen", sorry ik kan ze niet anders noemen, genieten en kunnen de anderen ook ongestoord kijken zonder voortdurend omver gelopen te worden. Graag een reactie van jullie.
swell
Top
Wim.Leyssen513802
Ontzettend genoten
Frans.de kok829539
Amazing show!
den-appels
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify