di 03.04.18

Kensington

+ RHEA

Facebook event Deel Tweet

Utrechtse rocksensatie keert met ‘Control’ terug naar de intimiteit van AB

Het Utrechtse fenomeen dat begin ’17 nog de Antwerpse Lotto Arena tot aan de nok vulde richt zijn vizier terug op Brussel. Met nieuwe plaat ‘Control’ onder de arm duiken ze opnieuw AB in voor een, naar hun gewoonte, intieme show vol stevig indie(pop)rockplezier. “Wat kun je op dit punt van je carrière doen om te verbazen of te verrassen?” vragen de heren van Kensington zich af in hun biografie… Simpel: in AB de show van jullie leven spelen natuurlijk mannen!

 

 

 


Voor fans van Kings Of Leon, Dotan, The Killers, Kane, Snow Patrol, …
AB weetje “IK WIL HET VANAVOND OPNIEUW BELEVEN. Mijn eerste optreden in AB. GEWELDIGE AMBIANCE I want MORE!” – Reactie na Kensington @ AB 13/11/15
“Het was een goede show, top band! Was nog nooit in AB geweest, maar een leuke plek, niet massaal groot! Topavond gehad!” – Reactie na Kensington @ AB 13/11/15

Video's

Reacties

Top optreden
SamTratsaert
Was gewoon een geweldig optreden in een even geweldige zaal! Jammer dat StuBru ze 'nog' niet heeft opgepikt, of niet wilt!?
pamuk
Eerste kennismaking met AB met een geweldig goed concert van deze Nederlandse band. Vind het bijzonder eigenaardig dat deze niet verder staat op internationaal vlak. Heb hen pas leren kennen bij hun optreden op Pinkpop 2017, maar het zal niet de laatste keer zijn dat ik hen ben gaan opzoeken.
Guido.Van Kaem707708
Wat een heerlijk optreden van Kensington, geweldig om de band te horen spelen in een kleinere zaal. En wat zijn ze ontzettend goed live. Van begin tot eind genoten! Hopelijk blijven ze ook in kleinere zalen spelen, wat een magie! De band van het voorprogramma kende ik nog niet, maar was prima naar te luisteren
Lizzy.van den Brand688016
Super optreden van de beste Nederlandse band van dit moment! Geweldige en toch intime sfeer in AB Brussel. Voorprogramma hoefde voor mij niet.
Steven.Bekman702397
Super optreden, van begin tot eind genieten ! Schitterende zaal, goeie sfeer en goed voorprogramma ook ... Rhea was best te pruimen als opwarmer
Bjorn.Meyhui688120
Nederlands hoop en trots in bange dagen. KLASSE
Danny.De Coninck709832
Van de eerste zin van "All for nothing" tot het laatste gitaargeweld: Er boenk op :) ! Man, wat was dit genieten. De eerste maar zeker niet de laatste!
Saartje B
Superbe découverte, du punch et de la mélodie. Seul bémol à mon sens: (beaucoup) trop de réverb' dans la voix et la batterie à ce concert du 3/4/18. Ca fait mal aux oreilles :( En général, c'est pour couvrir les erreurs et les mauvais musicos, non? Pas besoin de ça avec Kensington!
jolambert9
Goed optreden, enthousiaste band, had iets langer mogen duren
kj-hajema
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify