wo 28.12.16

Kapitein Winokio: Berenconcerten met o.a. Kenji Minogue, Johannes Genard, (School Is Cool), Frank De Ruyter en Geert Van Rampelberg

Deel Tweet

Jaarlijks feestelijke afspraak met onze favoriete Kapitein

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Om problemen te vermijden aan de ingang van AB, willen we jullie er op wijzen dat elk kind een betalend ticket moet hebben om toegang te krijgen tot de voorstelling. We verwijzen hiervoor graag door naar ons huisreglement waarin vermeld staat dat elk kind (ook jonger dan 12 jaar) een ticket moet hebben voor een zittende voorstelling in het AB Theater.

Wat ooit begon als éénmalig experiment, groeide uit tot een mooie traditie. Voor het zevende jaar op rij slaan AB en Kapitein Winokio namelijk de handen in elkaar voor de inmiddels befaamde Berenconcerten met telkens een resem verrassende muzikale gasten. Dit jaar zal Kapitein Winokio zelfs persoonlijk de 30.000e (!!!) bezoeker – een zeldzaam AB-record dat één artiest doorheen de loop van de AB-geschiedenis zoveel bezoekers lokt - verwelkomen.
 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Leuk. Veel ambiance. Ook veel lawaai van te kleine kinderen die aanwezig zijn. Spijtig dat de plaatsen niet genummerd waren. Ik had enkel veel meer verwacht, gezien de zeer positieve reputatie van kapitein Winokio. Kinderen vonden het de max.
Caroline.Appelmans584651
Kapitein Winokio is super en Mevrouw de Poes is superformitastisch. Laat ons daar even duidelijk over zijn. En de matrozen zijn geweldige muzikanten. Maar .... Het concert van vorig jaar vonden wij (ik en mijn kinderen ook) echt stukken beter. Dit plot van de voorstelling was niet echt aantrekkelijk voor de kleinste (4) die niet geen alfabet kan opzeggen en niet snapt wat dat was van die rij, en te weinig grappig voor de oudste (8). De stukken "int chinees mama": waarom? Op zich was het stuk van de twee juffen waarschijnlijk grappig, maar voor brusselse kinderen niet te begrijpen, niet te kaderen en te het liedje te lang en te saai. Het brak de voorstelling voor onze kinderen, het duurde een poos voor mijn dochter weer "mee" was met de stemming. Voor mijn zoon was het toen gedaan. Hij was vooral teleurgesteld vrees ik om Mauro niet terug te zien. Ik denk dat hij klaar is voor een ander soort concerten in de AB
sarahvp
verwarring met "dovenpapiertjes". Graag een beetje meer uitleg hierover voor je de zaal binnen gaat. Voor kindjes liefst ook een plasic flesjes met "doorklopstrootjes" zodat ze niet kunnen morsen en ipv bekertjes. Schitterend concert trouwens! Dirk
diderock
We vonden het super leuk! Erg mooie muziek, goede interactie met het publiek en personeel van de AB was erg lief voor de kindjes! We zullen zeker nog komen!
Kim.Zwinnen588516
Wij zijn volgend jaar weer van de partij!!!
Kelly.De Vlieger583335
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie