zo 21.10.18

Jorja Smith

+ Maverick Sabre

Facebook event Deel Tweet

Op het kruispunt tussen FKA Twigs en Lauryn Hill

De heropleving van de Britse soulmuziek is verzekerd... Jorja Smith, onthoud haar naam, komt eind deze week met haar eerste album. Dat het publiek ontzettend hard uitkijkt naar de release van ‘Lost & Found’ is een understatement. Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat ze haar langverwachte opwachting maakt op Rock Werchter 2018, kondigt de jonge zangeres vandaag aan dat ze dit najaar ook te zien zal zijn op het podium van de AB. Ontdek de getalenteerde Jorja Smith voor de eerste keer in Brussel op 21 oktober!

Op amper 20-jarige leeftijd combineert de jongedame een ongezien charisma en een solide maturiteit met de juiste ideeën en een vurig temperament. Jorja, geboren in Walsall, een klein stadje op zo’n 200km van Londen, komt voor het eerst aan de horizon piepen in 2016 dankzij het magnifieke “Blue Lights”. Een handvol singles later wordt ze hét nieuwe gezicht van de Britse soul. Drake neemt haar onder zijn hoede en ook Bruno Mars neemt haar op sleeptouw voor een deel van zijn 24k Magic Tour, waar ze het voorprogramma mag verzorgen. De machine is vertrokken, haar bedwelmende melodieën en haar diepzinnige teksten zijn van zo’n verbijsterende eerlijkheid dat ze unaniem lovend worden ontvangen door zowel critici als het grote publiek.  Op het kruispunt tussen Amy Winehouse, FKA Twigs en Lauryn Hill maakt Jorja zich klaar voor de release van haar eerste album ‘Lost & Found’.  Zo’n onweerstaanbaar en fascinerend opkomend talent mag je niet missen!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Betoverend, zwoel én schattig!
Naomi.Janssens729092
Wat een stem, wat een talent, wat een madam! Eén van de betere concerten die ik al heb aanschouwd, laat staan het zelfs niet de beste was! Slechts 21 jaar, maar een vrouw om U tegen te zeggen. Kortom een fantastische avond!!!
ellen.platteau@hotmail.com
Très bon concert!!
louiscleys
WAUW!!
Stienain'tsorry
Ze tovert met haar stem, het was een fantastische avond!
thomasfyah
Amazing
Axel.Rozental555435
WHAT A GODDESS!
paulineherssens
un concert iméprial à mettre le monde sur le cul. Maverick Sabre une superbe première partie de Jorja C'est Amy Winhouse à du 200 pour cents. Quelle voix et que de bons musicos. Une belle soirée comme je les aime.
deroissart
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify