do 01.11.18

John Butler Trio + special guest Dustin Thomas

Facebook event Deel Tweet

Solide en gezond rockend engagement: Butler vs Bully Boy: 1-0!

Naar aanleiding van de release van hun zevende album, waarvan de release gepland staat in september van dit jaar, kondigt John Butler Trio + vandaag tot ons grootste plezier hun terugkeer naar het oude continent aan. 

Hun energieke en gulle liveshows in combinatie met een weergaloos muzikaal talent maken de band al jaren tot één van de meest relevante Australische artiesten. Met hun unieke mix van blues, reggae en country, afgewerkt met een portie folk, funk, rock en hip-hop kruist het trio de degens met artiesten als Ben Harper, Xavier Rudd, Jack Johnson en Michael Franti.

2018 wordt een speciaal jaar, aangezien de groep nu uit vijf leden bestaat. Na een welgesmaakte Australische tournee zal ‘John Butler Trio +’ zonder twijfel ook hun Europese publiek weten te vermaken met een show die dynamischer en impressionanter dan ooit te voren wordt. De toevoeging van keyboards en percussie ondersteunen het nieuwe werk, maar bieden ook een niet te onderschatten meerwaarde bij hun grootste klassiekers als “Betterman”, “Zebra” of “What You Want”. Ontdek de nieuwe gedaante van John Butler Trio + op donderdag 1 november in de Ancienne Belgique! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 mei om 10u.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify