di 22.01.19

Jef Neve & Natalia: Theatertournee - première

Facebook event Deel Tweet

Twee kemphanen met Kempische roots dagen elkaar muzikaal verrassend uit

Het lijkt misschien één of andere uitdaging voor een spectaculair nieuw tv-format, maar niets is minder waar. Deze twee Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve muzikale verrassing ervanaf. In die mate dat ze besloten om dit in een nieuw project te gieten.

Nieuw voor allebei, geen toeters en bellen rond Natalia, geen ‘standaard’ ritmesectie bij Jef, maar één en al oor voor elkaar en elkaars muziek, op zoek naar manieren om die songs uit te puren, te strippen en zo te brengen dat ze u helemaal van uw sokken blazen. Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist van dit moment en u krijgt vuurwerk, dat is gegarandeerd! Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties, maar bovenal prachtige muziek.

Lees meer Lees minder

Reacties

Prachtige voorstelling. Verrassend geslaagd concept. We hebben genoten van prachtige muziek en zang.
marina.decrick612827
Fan van deze Toppers! Vorig jaar elk apart gezien en maanden uitkijken naar Natalia en Jef samen! Zalig, spetterend concert achter de rug en nog steeds aan 't nagenieten! Prachtige performance van 2 Talenten, een zalige mix met schitterende band. 't Was een eer om op de eerste rij te zitten. Veel succes met jullie tour.
pateke13
Geslaagd optreden van de twee streekgenoten! Het is overduidelijk dat beide artiesten elkaar goed kennen. Jef Neve en Natalia zijn gevestige namen, er is lef nodig om een andere muziekstijl aan te durven. Prachtige begeleiding, ik zag een meer relaxe Neve die mee danste op het podium en grapjes maakte, Natalia aan de piano. Natalia je bent geweldig! Nerveus om de opgelegde jazz nummers van Jef te interpreteren. Wat een prestatie! Zelfs deze jazz klassiers kon je moeiteloos aan. Ik hou van je talent en spontaneïteit. Blijf zoals je bent! Felicitaties aan Jef Neve en Natalia voor deze samenwerking en ongetwijfeld succesvolle tournee. Hopelijk voor herhaling vatbaar!!!
Sabrina.Cambré734426
Ik vond het prachtig, wauw wat een optreden van de twee kempenaars en ook de rest van het ensemble toppie
Machteld.Andries769023
Mijn vrouw en ik waren heel content om de twee samen te zien ‘performancen’ en dit in de knusse AB (voor ons de eerste keer en niet de laatste keer). Ideale formule op tijd starten is nog op tijd dr trein huiswaarts te kunnen nemen. Voor herhaling vatbaar.
Hendrik.Vander Hoeven779263
De magische pianohanden van Jef Neve, samen met de gouden stem van Natalia: een zeer geslaagde combinatie
vandaalenborremans
Fantastisch concert. Natalia vroeg in het begin naar een open mind en ja hoor het was experimenteel. Combo van klassieke instrumenten met moderne twist. Aantal van Natalia haar nummer in een speciaal jasje gegoten. Kwetsbare nummers met nummers met ‘power’ afgewisseld. Heel toffe combo.
esticker
Prima gedaan in deze nieuwe setting voor beiden. Continue to grow.
Geert.Lambrechts738140
Verrassend! Heel boeiend om te zien hoe ze beide nieuwe dingen aandurfden en hoe ze elkaar begeleidden daarin!
Nele Vander Elst
Dit concert bewijst nogmaals dat in muziek 1 + 1 soms toch meer is dan 2!
hansenkatrien
Ik vond het 'keigoed'. Geslaagde afwisseling tussen verschillende stijlen en sfeer. Belangrijk is dat we niet steeds 'over de grens' moeten gaan zoeken voor hoge kwaliteit. Natalia en Jef : proficiat !
guido.leemans778510
Het samengaan van twee extremen gebacked door een even schitterende groep muzikanten heeft aanleiding gegeven tot een niet te beschrijven en verrassend concert!
Roger.Coesemans767842
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie