vr 31.08.18

Jay MNG + 't Hof Van Commerce

Facebook event Deel Tweet

Rap! Gauw! Snel! Hiphop! Dubbelop! Snellenalf!

BOTERHAMMEN IN HET PARK 2018: gratis zomerfestival aan de bekoorlijke kiosk in het warandepark, hartje Brussel. 

JAY MNG
Waar komt die vandaan? Van ‘Op de maan’, man! Dat is alvast de voornaamste track van deze druk rappende Brusselaar. Zondermeer ‘de realiteit van deze tijd’ en ook al zeer goed bevonden voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel én mee op de AB-affiche in het voorjaar van 2018 naast Zwangere Guy bij het ‘Underground Occupy Mainstream ‘ gebeuren. Tast toe!

T' HOF VAN COMMERCE!
Wien is ‘t Hof Van Commerce
? Dat is gelijk ook de titel van die machtig leutige ‘mockumentary’ van Kristof Michiels, alias DJ 4T4,  zeg maar scratcher bij dit luidkeels kluchtige collectief. Met uiteraard ook nog Flip (geen familie van Coely) Kowlier alias Levrancier en Serge (verre familie van Cyriel, sic?) Buyse alias Dommestik. Na twintig jaar weer zonder totentrekkerie bijeen, voor uitverkochte concerten en een overduidelijke compilatie: ‘Niemand Grodder’!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 7 juni worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.