do 02.11.17

Intergalactic Lovers

+ Lee Anderson

Facebook event Deel Tweet

Exhale Between The Lines; live première!

WAT?
Lara en de haren nog resoluter op weg naar interstellaire poprockrijkdom. Met eerste single Between The Lines uit nieuwe cd Exhale, en meteen ook een internationale toernee (incl. AB!)

IN VAKTAAL?
'Everything about it feels precise, focussed, the work of a group in complete control of the creative process. The jagged guitar lines nod towards post-punk, towards the streetwise melancholy of Interpol, Editors, or even elements of The Cure, while the throbbing bassline is New Order at their finest.
Lara Chedraoui’s vocal sits on top of this, matching the barbed yearning of PJ Harvey to the sheer style of Karen O while continually preserving her own independence, her own approach
.'.

ABWEETJE/FUN FACT?
In 2011 nog voorprogramma van Buffalo Tom / in 2015 samen met Girls In Hawaii nog maar eens in een volle zaal voor ondermeer ons vorstenpaar!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Gezellige band, mooie muziek, helemaal af. Waar ik zat (bovenaan) was het geluid perfect.
irishman161
hele goede band en goede zangeres,heel goed optreden,zoals paar jaar geleden op de markt in brugge waar ze me bekoorden ,live steengoed .ga zeker nog gaan kijken.
andy.piat545129
mooi concert, mooie sound, prachtige zangeres met eigen manier van bewegen, interactie met het publiek, top
teet
Van de eerste tot de laatste minuut genoten! Live echt nog een pak intenser dan op de plaat. Hopelijk brengen ze gauw een live cd uit, of beter nog een live dvd! En nu ik toch aan een wish list bezig ben, het zou me wel benieuwen hoe ze een cover zouden brengen. Ze zijn er groot en straf genoeg voor. Lara's intergalactische moves toverden een associatie in mijn hoofd ;-) https://youtu.be/NAj8suae3WY - https://youtu.be/h1DDndY0FLI
grauls-koen
Erg genoten van Intergalactic Lovers. Wat een energie en een goeie band. Het voorprogramma was iets minder maar best leuk!
chris-van-emelen
Lara, een hart vol goud ! Muzikanten die alles beheersen... van Pop tot Jazzy en Indie... Voor de 'kweet nie hoeveelste keer, maar 'k ga terug kijken op 14.02 !
Hans.Maene678589
Wat een heerlijke avond! 3x IL voor mij. Schitterende muziek, prachtige stem, heerlijk meegaan in de zalige sfeer. Ab is een heel fijne zaal. Goed geluid, niet te luid! (en wat had Lara een mooi kleedje aan! :) )
Marieke.Tijskens653308
Eerlijk en degelijk, was een mooie avond
fafan
Super groep machtige muziek. Belgische topgroep enthousiaste artiesten met een passie voor muziek. Dit dragen ze ook uit naar het publiek. Elke keer opnieuw wordt ik geraakt.
Xenia.Lampe643058
Ze nemen je voor even mee naar een andere plaats waar het leuk toeven is. Zo leuk dat je telkens terug wil en uitkijkt naar het volgende concert dat je kan gaan.
gunter-vaes
We waren er ook al bij toen de koning aanwezig was. Toen was er duidelijk meer werk gemaakt van de sound. Nu stond het algemeen te luid, om de stem na. Bijna niet te horen. Jammer want de teksten zijn zo mooi. Gelukkig is Laura ook goed in gebarentaal. De band zelf begint wat te veel te berusten op dezelfde trukjes, de voorspelbare sound, bevallige dame, schattige stem. Ik miste een degelijke solo van de instrumenten.
isabourez
Weer een fantastische avond. Altijd feest! Prachtige nummers om luid mee te zingen :) Teksten waar ik me in kan vinden. Blozende kaken wanneer Lara me bedankt voor het enthousiast meezingen :) Hopelijk lukt het om 14 februari terug te komen!
evelien19
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Intergalactic Lovers nieuws

Deze 10 artiesten bliezen je omver op de festivals, en doen dat binnenkort opnieuw in AB

Deze 10 artiesten bliezen je omver op de festivals, en doen dat binnenkort opnieuw in AB

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 31 augustus worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.