do 10.03.16

Gregory Porter

Facebook event Deel Tweet

Clap Your Hands Now: back where he started here!

De Morgen, voor die Gent Jazz passage, zomer 2015: 'Take five' selectie: 'Nr 1! Wie hem vorig jaar in de AB zag, zit nu nog steeds met een krop in de keel. Fenomenale zanger.'

Ondertussen kent u hem vooral van die funky remixes van Holding On en vooral Liquid Spirit? Of u denkt dat dit jazz is? Jawel: het is de meest boeiende, broeierige jazz-aanpak mogelijk. Met als resultaat live-muziek die er zondermeer staat: sierlijk samenspel, superbe solo's en genieten van elke minuut, elke seconde! Een wonder!

En aangezien we toch moesten wachten op onze vrienden van Gent Jazz om aan te kondigen lenen we verder even wat uit hun magistrale perstekst: 'Gregory Porter (zang), Chip Crawford (piano, toetsen), Aaron James (contrabas), Yosuke Sato (altsax), Emanuel Harrold (drums)...
De ideale aanloop naar de...

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

wow, de beste jazz ooit
Stijn.Van Den Hende517571
Geweldige, pure muzikant ...
alwaysinaction
Chapeau voor hem en zijn band!!! Super gezellige avond! Thx
W-Dog
très chouette concert dans une ambiance feutrée et intimiste. une très bonne énergie de la part de Gregory et aussi un très bon humour !!! vivement qu'il revienne nous faire découvrir d'autres chansons ...... a ne pas oublier, un tout bon saxo techniquement très pointu !!! @ bientôt....
grenouille007
Niets dan lof voor de artiest en zijn band, maar helaas hebben we ons meermaals geërgerd aan een aantal mensen die ofwel voortdurend stonden te praten of stonden te fotograferen/filmen met flash. Het is voor sommigen blijkbaar belangrijker geworden om via allerlei media te laten weten dat je "erbij" was dan om gewoon anderhalf of twee uur lang te genieten van een optreden. Als muziekliefhebber vind ik dat een spijtige evolutie.
evano
Goed zondermeer, maar niet onvergetelijk.
ZappaMich
Great voice, amazing band. Lacked a bit of 'bite', but thoroughly enjoyable all the way to your soul.
pegs7663
Een concert om het helemaal warm van te krijgen! Ik hoop al die jazz-liefhebbers ook elders eens tegen te komen. Er zijn niet weinig artiesten van Belgische bodem die het niveau van zijn begeleidingsband met gemak evenaren. Ontdek ze in een zaal in jouw buurt, De Casino in Sint-Niklaas om er een niet bij naam te noemen. Doen!
David.Govaert519027
Als Gregory Porter terug komt, ik ook!
Nadia Van Hemelrijck
Zoals altijd erg goed. Ik had graag wat meer van de nieuwe CD gehoord, maar het is hem vergeven, zelf zonder kus en knuffel)))
dirk3263
Super goed echt van genoten!
Lucas.Ruys545432
Fenomenaal goed… hoe hij met zijn fantastische begeleidingsband zijn nummers kan omtoveren tot pure muzikale magie!! Met een juiste dosis improvisatie en de nodige verpersoonlijking die elk nummer uniek tot zijn recht laten komen, en dat in zo’n eenvoudige bezetting… Beklijvend!!!!!!!!
bhap
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie