za 08.12.18

Greenhouse Talent presents: BLØF

+ Stephanie Struijk

Facebook event Deel Tweet

Zeelandse Nederlandstalige popgroep stelt twaalfde studioplaat voor

BLØF is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen dankzij hits als 'Liefs Uit Londen’, 'Dansen Aan Zee’, 'Aan De Kust’ en 'Alles Is Liefde’.

BLØF heeft vanwege de grote vraag naar tickets een extra concert toegevoegd aan hun uitverkochte tournee. De band speelt op 8 december in Ancienne Belgique in Brussel.

Momenteel scoren ze een grote hit met ‘Zoutelande’, een samenwerking met ex-Hooverphonic zangeres Geike Arnaert. Zowel in Nederland als in België is het nummer niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In België staat het nummer al zestien weken lang in de Ultratop 50.

Onlangs verscheen hun twaalfde studio-album ‘AAN’. ‘Aan’ is in ruim twee jaar opgenomen in verschillende studio’s in binnen- en buitenland. De keuze voor de producers, de toevoeging van een bonte mengeling aan strijkers, blazers, beats en afwijkende sounds maken ‘Aan’ een andere plaat dan alle voorgaande BLØF-platen. Een behoorlijke gok, die heel goed uitpakt. “Het kwam gewoon heel mooi bij elkaar. Wij vinden het onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja.”

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie