za 18.11.17

Fleet Foxes

+ Ultimate Painting

Facebook event Deel Tweet

De Indie-Folkrockers van Mykonos stellen nieuw album voor tijdens 2 concerten in AB

Artist Talk Fleet Foxes enkele uren voor het concert. Meer info hier.

Sinds de release van hun debuut in 2008, is Fleet Foxes zonder twijfel koploper van de bruisende beweging waar ook Bon Iver, Iron & Wine, Midlake en My Morning Jacket deel van uitmaken. Hun laatste zaalconcert in ons land dateert al van 2011, maar de Amerikaanse band kondigt eindelijk zijn terugkeer aan. Er staan niet één, maar twee concerten gepland in  onze mooie hoofdstad!


Video's

Reacties

Na wat perikelen met het geluid toch een mooi concert. Mooie variatie qua nummers, sterke stemmen, fijne interactie met het publiek. Zeker niet perfect maar ik heb er van genoten.
wim-vc
niet echt een geslaagd optreden... erg jammer !
luc-vanderputten-2
Als eerste FF-concert voor mij, was het adembenemend om die hemelse meerstemmigheid live exact hetzelfde te horen. (Alhoewel bij de eerste twee nummers het geluid inderdaad niet goed leek). Die vervoering was genoeg voor een uiterst aangenaam luisterconcert, zodat de kleine awkward stiltes tussen de nummers niets afdeden aan de sfeer. Pas toen die toeschouwer uit Seattle dan uit het niets begon te zeveren begon Robin Pecknold wat te dooien, en maakte hij met zijn grappige sarcasme ook connectie met iedereen. Zeker het couplet van Wonderwall dat ze op request (niet serieus maar voor de lol) speelden was een zot leuk moment :D De meerstemmigheid en arrangementen blijven in mijn hoofd zitten nu, FF all winter!
Michael.Ghijs682374
Fleet Foxes was goed, al kon het geluid soms wel beter.
carldh
Vreemd dat het geluid zeer slecht was tijdens de eerste 2 nummers aangezien ze de dag voordien ook al optraden in de A.B. Gelukkig verbeterde het geluid en was het een aangenaam concert. Meerstemmigheid was volgens mijn oren wel correct... Mooi concert.
Welkenhuyzen
over de hele lijn was er tijdens het concert een gebrek aan magie. die bij vorige passages in Belgie wel aanwezig waren ( werchter 2009 en 2011). volgens mij hebben ze te lang stil gelegen en hebben ze nog onvoldoende terug samen gespeeld om het zelfde niveau destijds te halen. ook de belichting zat totaal verkeerd. enkel maanden geleden was dat ook al het geval bij een ander concert dat ik heb gedaan. voor mensen die een passie voor muziek en fotografie hebben was gisteren avond gewoonweg dramatisch. het kan en het zal beter moeten.
Pieterjan.Ballyn562749
It was too hot in there, not enough air circulation. Getting in and getting out not easy, narrow doors.
hugomoc
Bij de aanvang van het concert was er iets mis met het geluid..heel.jammer. Daarna ging het beter. Paar prachtige nummers, prachtige stem, maar toch voor het eerst op een concert in AB oordopjes gemist...
Mg2003
Gewoonweg niet goed. Het leek één grote medley die veel steken liet vallen... ja er werd ook vals gezongen en uit het ritme... en nee dat was voor een keertje niet charmant. Lange 'drink'-pauzes die -als er al sfeer was: het publiek wou echt wel- deze de kop in drukte. We hadden beter een luistersessie van de respectievelijke albums gekregen, dan was de magie overeind gebleven. Afgehaakt... en dat is op zijn minst jammer te noemen.
girlwizard
Prachtconcert.
anneleen-rouffaer
Eerste nummers was de afstelling niet optimaal, daarna beter. Mooi concert verder, accent op laatste en eerste cd. Korte versie van Oasis’ wonderwel was grappig en verrassend goed.
Hans.de Brouwer646258
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fleet Foxes nieuws

(Inter)nationale artiesten kiezen in het nieuwe concertseizoen bewust voor een meerdaagse in AB

(Inter)nationale artiesten kiezen in het nieuwe concertseizoen bewust voor een meerdaagse in AB

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie