do 11.03.21

Fakear

Deel Tweet

Franse electronica artiest presenteert nieuw album

Na enkele veelbesproken passages op de festivalpodia van Esperanzah, Dour en Pukkelpop kondigt de Franse muzikant Fakear een nieuwe tournee aan met daarbij ook een Belgische datum. Op donderdag 11 maart komt Fakear met een nieuw album onder de arm naar Ancienne Belgique.

Théo Le Vigoureux aka Fakear heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een impressionante carrière achter de rug en geldt als een vaste waarde in de Franse electro scene. Met zijn unieke mix van elektronica laat hij de muzikale grenzen vervagen. Fakear is passie en overgave, zowel op album als live!

De doorbraak voor Fakear komt in 2016 na de release van “Silver“ en debuutalbum 'Animal'. Dit brengt hem met succes naar de grote zaal van de Ancienne Belgique. Na de opvolger 'All Glows' in 2018 komt het langverwachte derde album 'Everything Will Grow Again' (release op 26 juni), waarvoor single “Tadlo” alleen maar het beste doet vermoeden.

 

 

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie