ma 26.08.19

Ertebrekers + Lenny & De Wespen met Eva De Roovere

Facebook event Deel Tweet

De 30ste editie van Boterhammen In Het Park!

BOTERHAMMEN IN HET PARK 2019
Nu nog straffer dan vorig jaar: de 30ste editie alweer! Immense feestsfeer en knalbal in het kwadraat, want voorwaar: 30 = 1² + 2² + 3² + 4²!

Of in mensentaal, meer bepaald in het Nederlands en/of Vlaams dat hier ook weer de muzikale selectie bepaalt: iedereen welkom op dit GRATIS MUZIEKFESTIVAL, HARTJE BRUSSEL, 5 MIDDAGEN in de LAATSTE WEEK van AUGUSTUS, op die unieke kiosk in het WARANDEPARK, net boven het CENTRAAL STATION, tussen metrohaltes PARK en KUNST/WET, met ook diverse BUS- en TRAMnetten in de naaste omtrek.

Ancienne Belgique organiseert weer naar AllerBest vermogen.

Lenny & De Wespen met Eva De Roovere
‘Fantastig toch’ die combinatie!? Lenny En De Wespen was al een heerlijk vehikel rond zanger Lennaert Maes (die we in AB ook kennen als de vrolijkmakende én leerzame animator van de Gelukkig Zijn-sessies.) Van L&DW, zoals hun firmanaam ook al eens wordt afgekort, verscheen recent nog de frisse cd ‘Instant’, met reeds wat medewerking van Eva De Roovere. En die zalige zangeres komt nu dus mee. Collega’s onder elkaar… die dan bijvoorbeeld zingen over ‘Dranouter’ op de Boterhammen: moet kunnen.

Ertebrekers
Best wel een brutale groepsnaam voor deze geestige groep rond het kerntrio Flip Kowlier, Jeffrey Bearelle en Peter Lesage. En toch vallen we massaal in zwijm voor cd’s als ‘Otel’ en nu weer ‘Crème’ (met op de hoes een ‘smeltend ijsje-handmodel: inneke desmet’.) Hartje Brussel wordt gegarandeerd weer even Funky Town, met een vibe van aan de Maaskant tot aan ‘De Zji’. Maar achter iedere boom dreigt toch ook immer weer die ‘Paranoia’. Verstôâjeda? Het zijn maar enkele hits van deze groovy West-Vlamingen.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie