wo 24.08.16

Eefje De Visser + De Held

Facebook event Deel Tweet

Liedjes uit de woonkamer, songs met internationale allure!

12:00 De Held
De Held tussen het Parlement, Koninklijk Paleis, Amerikaanse Ambassade en de Société Générale (of nee, die is daar al weer weg?) De Held is het dappere alias van Jo Jacobs en ook de titel van zijn debuutcd van enige jaren terug. Nu is er het euh heroische vervolg ‘Alcatraz’, thuis opgenomen in zijn woonkamer, zijn Alcatraz. Producer Wouter Van Belle en drummer Karel De Backer voegden wat toe en Humo meldde daarbij: ‘Daar zit je dan: de debuutplaat vier sterren gegeven en de opvolger beter vinden.’

12:45: Eefje De Visser
Eefje zit duidelijk in haar blauwe periode. Neen, niet meteen de blues, eerder een helder azuren geluid met zeer fijne arrangementen die harmonieus ineengestrengeld rond haar innemende stem en taalcapriolen kronkelen. Begrijpt u? Het is maar een poging om Eefje als fenomeen te vatten. U kent haar zeker van Radio 1 waar jongste cd ‘Nachtlicht’ en single ‘Mee’ u iedere keer weer deden twijfelen waar die schoonheid vandaan kwam? Engeland? Nederland? Klaterend Klankenland!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 31 augustus worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.