di 17.12.19

De Kreuners

Facebook event Deel Tweet

Need we say more? De Kreuners! De Kreuners! De Kreuners!

Statement: De Kreuners hebben altijd het recht om opnieuw op tour te gaan. Want met een resem hits -‘Nu Of Nooit’, ‘Layla’,Verliefd op Chris Lomme’, ‘Ik Wil Je’, ‘Zij Heeft Stijl’ … - én met een Lifetime Achievement Award op zak voor hun verdienste voor de Vlaamse populaire muziek, worden ze door de fans nog steeds op handen gedragen. Nope, we zijn de drie (!) uitverkochte concerten in het Sportpaleis in 2012 helemaal niet vergeten!

Walter, Ben, Axl, Jan en Erik zetten dit jaar dan ook met volle goesting opnieuw de Grote Kreunersmachine in gang. AB en De Roma worden daarbij the places to be om volop te genieten van alle grote hits, en – omdat alle sterren goed staan – ook van een aantal nieuwe nummers. Kortom: december wordt K3-maand: Kalkoen, Kerst, Kreuners!

Lees meer Lees minder

Voor fans van De Kreuners. De Kreuners. De Kreuners.
Fun fact Maar eigenlijk serieus: in ’81 stonden De Kreuners op Rock Werchter tussen goed volk als The Cure, The Undertones en Elvis Costello

Video's

Reacties

Geweldig feestje van Walter & Co waaraan zelfs het publiek fantastisch heeft mogen meewerken. Meer van dat !
dannydewolf
Het optreden was geweldig. Echt top en pure nostalgie. Spijtig dat er toch altijd mensen zich al ladderzat moeten drinken en de boel verstoren. Ook mensen die tijdens het concert constant nog met elkaar moeten praten zodat je het concert niet meer hoort. Misschien enkele mensen van jullie ertussen zetten om de stoorzenders eruit te halen?
Tim.Sercu533598
Tp
chderese
Fenomenaal goed. Woorden die me spontaan te binnen schieten: respect, nostalgie, steengoede muziek, top sfeer, top publiek, top akoestiek. Een avond die me nog heel lang zal bijblijven, alle liedjes meegezongen en meegebruld, net als de rest van de zaal. Zo blij dat ik er bij was
Andy.Luyten680485
Heeeeerlijke avond ❤
lies1981
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify