ma 29.04.19

Craig David presents TS5

+ ENA-N

Facebook event Deel Tweet

Craig David neemt onder TS5 de rol op van DJ, MC en zanger

Craig David, hét icoon van de R&B uit de jaren 90 is helemaal terug ! Na een ongeloofelijk straffe show op Rock Werchter afgelopen zomer, herneemt de Engelse ster in 2019 zijn tournee en komt hij naar België voor een waanzinnig concert in de AB op 29 april.

Wereldhits « Days », « Rise & Fall », « Hot Stuff »,  « Insomnia » en « 7 days » staan in het collectief muzikaal geheugen gegrift. De muzikant pur sang kent nog steeds de kneepjes van het vak, met zijn meest recente single « I Know You » featuring Bastille als mooiste bewijs daarvan. Maar ook met nevenproject TS5 vindt de ster zich op een onverwachte manier opnieuw uit. In 2012 organiseert de man regelmatig exclusieve feestjes voor een select aantal genodigden in zijn penthouse in Miami. Nu en dan gooit hij snel enkele zanglijntjes over de songs die hij mixt en draait ook zijn eigen hits mee in zijn playlist. De opnames vinden hun weg naar Soundcloud en worden zo een instant hit. De hippe radiozender Kiss FM vraagt hem toestemming om zijn DJ-avonden live te mogen uitzenden en hop… het concept is gelanceerd. Gedoopt onder de naam TS5, refererend naar Tower Suit 5, de naam van zijn appartement, neemt Craid David de rol als DJ, MC en zanger op zich en mixt hij zowel tijdloze klassiekers, eigen nummers en zijn favoriete house platen van het moment. Een unieke kans op een onvergetelijke avond!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Zalig optreden, nog steeds aan het nagenieten! Geweldige sfeer en zanger. Voor herhaling vatbaat
thomas-onsea
Lekker sfeertje , Craig is en blijft mijn favo!! Voorprogramma was boring !
Zakaria.Ma774896
Perso, je venais voir Graig David pour la toute première fois en concert et surtout pour découvrir son merveilleux timbre de voix sans trop savoir qu'il était DJ avant même d'être chanteur. Je suis porté bien souvent plutôt vers les vrais instruments et les vrais musiciens que les créateurs de sons sur des ordinateurs alias les David Guetta ou Dimitri Vegas & Like Mike et tout se qui baigne généralement dans l'atmosphère d'un "Tomorrowland" … C'est pas vraiment mon trip ! Je dois reconnaître que j'ai été très séduit par sa performance scénique sans aucun temps mort pendant 1h27 minutes. Chapeau à ce mec qui est en plus très sympathique et dont le physique doit plaire aux filles qui d'ailleurs étaient très nombreuses et très jolies.
luckylamarche
Geweldig optreden in een dito zaal! Altijd leuk om naartoe te gaan!
Dominique.Vermuyten696240
Zaal = super Craig was fantastisch!!!
Jenna.Smessaert773938
Jenna.Smessaert773938
Une soirée réussie avec un Craig David qui met le feu à lui tout seul, chanter, mixer, il sait tout faire!
Kris_K
Craig David Will always be my Hero ❤️ Wat een stem, wat een entertainment, geen woorden voor.
karocl@telenet.be
Best concert ever. Wat een sfeer en ambiance. Zo zalig hel te zien genieten van het publiek! Het was top! Alleen het voorprogramma kon beter.
karocl@telenet.be
Waanzinnig!
Tom.Van der Sloten773562
Zalige avond! Heel goed geamuseerd, Craig is echt geweldig. Gezellige zaal. Leuke ambiance
Jasmien.Goossens724387
C’ était supér, top concert!
Sonia.Dominguez775095
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie