ma 30.01.17

Conor Oberst

+ Phoebe Bridgers, Miwi La Lupa

Facebook event Deel Tweet

Bright Eyes – songwriterklasse - Americana

Of de Amerikaanse songwriter Conor Oberst nu onder eigen naam opereert, onder zijn band Bright Eyes of in de überband Monsters of Folk (met o.a. Jim ‘My Morning Jacket’ James, M. Ward,...) het resultaat klinkt steeds even doorleefd, oprecht als pakkend.

Zo ook op zijn dra te verschijnen album ‘Ruminations’ dat op het prestigieuze Nonesuch (Devendra Banhart, Wilco,...) verschijnt. Oberst besloot na een verblijf van meer dan 10 jaar New York in te ruilen voor zijn thuisstad Omaha, Nebraska zonder het plan op te vatten een nieuw album te schrijven.

Oberst: ‘I was just staying up late every night playing piano and watching the snow pile up outside the window. Next thing I knew I had more than enough songs for a record.’

Het resultaat klinkt ronduit puur, rauw en pakkend. Kortom: 100% Conor Oberst.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Het was niet het beste concert dat ik al zag van Conor, maar neemt niet weg dat ik echt een fijne avond had. Zijn stem is zo doordringend, alles wat hij zei kwam helemaal binnen. De kers op de taart was voor mij het duet met Phoebe, Lua. Prachtig!!
samzenny
RS1953 Zeer tevreden dat we dit hebben kunnen meemaken. Prachtig concert dat zeker zal bijblijven: beklijvend, oprecht, gedreven, talentrijk, bevreemdend bij momenten, boeiend tot het eind... dit mocht gerust nog wat langer geduurd hebben. Ook een pluim voor zijn twee sidekicks.
rogerschouppe
Gewoonweg subliem. Beklijvend van de eerste tot de laatste minuut
fiddler1977
Très chouette concert, il est hyper communicatif et c'est très gai. J'aime beaucoup sa voix cassée, ses chansons, ses mélodies, excellent artiste à fleur de peau, espérons qu'il soit bien équilibré pour pouvoir en profiter longtemps
domino62
Zijn stem kruipt altijd nog diep onder mijn huid, en zijn entoesiasme is aanstekelijk, maar het was toch wel veel van hetzelfde.
scandikoen
Voorprogramma was niet echt goed nogal ééntonig zowel Miwi als Phoebe ondanks de goede pogingen. PA voor het concert van Conor stond veel te luid vooral als hij aan de piano zat, begrijp in godsnaam niet waarom dit nodig is. Conor zelf was OK maar ook niet meer dan dat, een beetje onder mijn verwachtingen gebleven.
4street
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify