di 15.03.16

Coca-Cola Sessions: It It Anita + The Guru Guru + Hypochristmutreefuzz

Facebook event Deel Tweet

De toekomst van Belgische baldadige noiserock verzekerd!

It It Anita 

It it loud, It it hard, It it Anita! Vier losgeslagen projectielen verzamelden zich in Luik en bedachten een van de pot gerukte naam voor hun verzameling kopstootdeuntjes. Ze wisselen het onheilspellende van And So I Watch You From Afar af met het melodieuze van Foals en het gestoorde van Raketkanon, mooi gebundeld in een strak pakket trashy, vermaledijde noiserock.

Mike Goffard (Malibu Stacy) en Damien Aresta (muzikaal collectief JauneOrange) – samen het brein achter de vierkoppige Waalse band – krijgen steun uit een heel scherpe hoek: Jason Sebastian Russo van het legendarische Mercury Rev is fan en mixte zowaar hun debuut-EP terwijl John Agnello – producer van Pavement, Kurt Vile, Dinosaur Jr. en Sonic Youth – hun nieuwste EP onder handen nam. Misschien lag hun te pruimen Sonic Youth-cover van ‘Little Trouble Girl’ wel aan de basis van die samenwerking? Wie zal het zeggen? Maar wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat we ze in 2016 heel graag en heel vaak de taalgrens willen zien oversteken!


 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

3 zeer leuke enthousiaste bands, in een zeer gezellig decor met rechtstreeks contact met het publiek. Voor mij persoonlijk met The Guru Guru als absolute uitblinker was dit een avond vol optredens met 'zin naar meer'... Volgens mij mag The Guru Guru zeker veel hoger mikken en de volgende keer de grote zaal van de AB vullen.
Filip.Van Kerkhove533813
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Coca-Cola Sessions: It It Anita + The Guru Guru + Hypochristmutreefuzz nieuws

Win duotickets voor het beste van de Belgische baldadige noiserock

Vraag ons om de toekomst van de loeiharde Belgische noiserock in kaart te brengen, en wij presenteren je deze drie knallers op een gouden dienblad, of –nog beter- helemaal live in een broeierig hete AB Club op 15 maart.

Lees
Wedstrijd

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie